Η Huawei "εκθρονίζει" τη Samsung από την κορυφή και γίνεται το πιο κερδοφόρο Android brand

p9
Η Huawei είναι σε εντυπωσιακή "φόρμα" και, όπως φαίνεται, γίνεται τώρα το πιο κερδοφόρο Android brand, ξεπερνώντας τη Samsung. Φυσικά, η αποτυχία του Galaxy Note 7 έχει παίξει το ρόλο της σ' αυτό το γεγονός...

Το σχετικό report προέρχεται από την εταιρεία ερευνών Strategy Analytics σημειώνοντας ότι η Huawei ήταν η δεύτερη πιο κερδοφόρα εταιρεία smartphones για το τρίμηνο που έληξε την 30η Σεπτεμβρίου πίσω από την Apple. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Vivo και στην τέταρτη η Oppo και οι δύο από την Κίνα.
H Huawei, σύμφωνα με τις αναφορές, είχε πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια λειτουργικά κέρδη προ τόκων και φόρων, κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου του 2016. Αυτό αντιπροσωπεύει το 2.4% των συνολικών κερδών στον τομέα των smartphones, πίσω από την Apple που έχει το εντυπωσιακό ποσοστό του 91%.
Όσο για το πού οφείλεται η άνοδος της κινεζικής εταιρείας; Σύμφωνα με τις αναφορές σε μία "αποδοτική γραμμή παραγωγής σε συνδυασμό με κομψά προϊόντα και αποτελεσματικό marketing".
Η Huawei "εκθρονίζει" τη Samsung από την κορυφή και γίνεται το πιο κερδοφόρο Android brand Η Huawei "εκθρονίζει" τη Samsung από την κορυφή και γίνεται το πιο κερδοφόρο Android brand Reviewed by D. Papadopoulos on 10:58 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.