Αφήσαμε το iPhone 7 μέσα στο νερό για 10 λεπτά και δείτε τι έγινε! (video)


DCIM108GOPRO
Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του νέου iPhone 7 και του iPhone 7 Plus είναι η προστασία τους απέναντι στο νερό και τη σκόνη. Με βάση το IP67 πρότυπό τους, οι συσκευές της Apple μπορούν να αντέξουν σε βάθος έως 1 μέτρου για έως 30 λεπτά, ενώ και η σκόνη είναι δύσκολο να εισέλθει στο εσωτερικό τους.

Ωστόσο, να υπενθυμίσουμε μερικά βασικά facts για τα αδιάβροχα smartphones: Πρώτον, η στεγανότητα αφορά το γλυκό νερό και όχι το θαλασσινό, αφού αυτό μπορεί να προκαλέσει ζημιά στη συσκευή. Εάν το iPhone σάς πέσει στη θάλασσα, βγάλτε το αμέσως και γρήγορα ξεπλύνετέ το με γλυκό νερό, ενώ, στη συνέχεια, σκουπίστε το καλά με χαρτί. Γενικότερα, μην το αφήνετε επίτηδες μέσα στο νερό και ειδικά για πολλή ώρα.
iphone-7-water-tets-2
Δεύτερον, η Apple δηλώνει ρητά στην εγγύηση του iPhone 7/7 Plus πως ΔΕΝ καλύπτει συσκευές που έχουν υποστεί ζημιά από το υγρό στοιχείο. Δεν έχει σημασία αν το βάλετε στα 10 εκατοστά ή στο 1 μέτρο νερού, εάν πάθει κάτι δεν αντικαθίσταται.
iphone-7-water-tets-3
Ωστόσο, εμείς θελήσαμε να δοκιμάσουμε τη λειτουργία του iPhone 7 στο νερό, άλλωστε είναι μια κατάσταση που μπορεί να προκύψει καθημερινά ρίχνοντας κατά λάθος ένα ποτήρι με νερό πάνω στη συσκευή μας, για παράδειγμα. Δε δοκιμάσαμε τα πραγματικά του όρια, αλλά το αφήσαμε για 10 λεπτά σε μικρό βάθος για να δούμε αν θα αντέξει...

Δείτε το video παρακάτω!

Αφήσαμε το iPhone 7 μέσα στο νερό για 10 λεπτά και δείτε τι έγινε! (video) Αφήσαμε το iPhone 7 μέσα στο νερό για 10 λεπτά και δείτε τι έγινε! (video) Reviewed by D. Papadopoulos on 10:09 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.