Εξαντλήθηκαν σχεδόν τα iPhone 7 στην Ελλάδα μέσα σε 12 ώρες

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, από χτες τα μεσάνυχτα όσοι είχαν προπαραγγείλει τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 plus μπορούσαν και επίσημα να τα πάρουν στα χέρια τους. Σύμφωνα λοιπόν με τα πρώτα ανεπίσημα στοιχεία από τις 3 εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, οι πωλήσεις των δύο συσκευών της Apple, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.Σε συγκεκριμένη μάλιστα εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, η αύξηση των προπαραγγελιών για το iPhone 7 σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, το iPhone 6s, άγγιξε το 70%. Αντίστοιχα κινήθηκαν και οι πωλήσεις στα καταστήματα τεχνολογίας, με τη ζήτηση να είναι αυξημένη κατά 50% τουλάχιστον σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Σημειώστε ότι στη χώρα μας ήρθαν περίπου 5.000-6.000 συσκευές αυτές τις ημέρες από τις εταιρίες – παρόχους, αλλά η έκδοση Jet Black ΔΕΝ ήταν ανάμεσά τους αυτή την πρώτη φορά.

Όπως καταλαβαίνετε, είναι αρκετά δύσκολο πια να βρει κάποιος τα νέα μοντέλα της Apple ακόμα και αν έχει τα (υπερβολικά πολλά) χρήματα να τα αγοράσει. Οι εταιρείες κινητής μας ενημέρωσαν πάντως ότι αναμένονται νέες συσκευές τις επόμενες εβδομάδες που θα ικανοποιήσουν την ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση των δύο μοντέλων στη χώρα μας. Ανάμεσά τους αυτή τη φορά θα είναι και η πιο ακριβή έκδοση Jet Black.

Πως σας φαίνεται αυτή η αντίδραση του κοινού στη χώρα μας;

via
Εξαντλήθηκαν σχεδόν τα iPhone 7 στην Ελλάδα μέσα σε 12 ώρες Εξαντλήθηκαν σχεδόν τα iPhone 7 στην Ελλάδα μέσα σε 12 ώρες Reviewed by D. Papadopoulos on 8:50 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.