google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η LG επιβεβαιώνει ότι ο διάδοχος του V10 έρχεται τον Σεπτέμβριο - Techland.gr

Ads

Η LG επιβεβαιώνει ότι ο διάδοχος του V10 έρχεται τον Σεπτέμβριο

Η LG ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου του 2016 στα οποία φαίνεται ότι το τμήμα κινητών συσκευών δεν τα πήγε και τόσο καλά. Για να είμαστε πιο ακριβείς δεν τα πήγε καθόλου καλά, αφού παρά τη σημαντική αύξηση κερδών κατά 140% στο σύνολο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της εταιρείας, το τμήμα κινητών κατέγραψε ζημιές 132 εκατομμυρίων δολαρίων. Στην ανακοίνωση αυτή, η LG αποκάλυψε ότι κατά την διάρκεια του τριμήνου που διανύουμε θα κυκλοφορήσει η επόμενη συσκευή της σειράς V. Περαιτέρω πληροφορίες δεν έδωσε για το smartphone, αλλά έχουν διαρρεύσει κάποιες φήμες για το πότε και τον λόγο που επισπεύδει την ανακοίνωσή της.

Σε φήμη που διέρρευσε πριν από λίγες εβδομάδες αναφέρεται ότι η LG θα λανσάρει το V20 το Σεπτέμβρη αντί του Οκτώβρη βασιζόμενη σε κάποιους λογικούς παράγοντες. Καταρχάς, η Apple θα παρουσιάσει το επόμενο iPhone το Σεπτέμβρη και η παρουσίαση ενός V20 τον ίδιο μήνα θα μπορούσε να στρέψει λίγο την προσοχή μακριά από την πρόταση της Apple. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι το G5 δεν τυγχάνει καθόλου καλής αποδοχής με αποτέλεσμα η LG να θέλει να προσφέρει μια πραγματικά ξεχωριστή συσκευή στους φανατικούς οπαδούς της, όσο γίνεται νωρίτερα.

Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά της συσκευής, δεν υπάρχουν κάποια στοιχεία διαθέσιμα μέχρι στιγμής. Ούτε καν επιβεβαίωση ότι το όνομα του τηλεφώνου θα είναι τελικά V20. Αξίζει να σημειώσουμε ότι με δεδομένο ότι το V10 κυκλοφόρησε με κορυφαία χαρακτηριστικά και με πολύ καλή υλοποίηση, είναι λογικό να περιμένουμε το V20, να μας ενθουσιάσει.

Τι χαρακτηριστικά θα θέλατε να δείτε στο V20;

Η LG επιβεβαιώνει ότι ο διάδοχος του V10 έρχεται τον Σεπτέμβριο Η LG επιβεβαιώνει ότι ο διάδοχος του V10 έρχεται τον Σεπτέμβριο Reviewed by D.Pap on 7:33 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.