google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Xiaomi Mi Band 2: Επίσημο, με OLED οθόνη και χαμηλό κόστος - Techland.gr

Ads

Xiaomi Mi Band 2: Επίσημο, με OLED οθόνη και χαμηλό κόστος



Η Xiaomi ανακοίνωσε το νέο Mi Band 2, το οποίο έρχεται με μία σημαντική αλλαγή σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, καθώς εξοπλίζεται με OLED οθόνη. Έτσι πλέον, αντί να μετρά τα βήματα, τον καρδιακό παλμό και να παρακολουθεί τον ύπνο, μπορεί να δείχνει και την ώρα.

Στην 0,49 ιντσών οθόνη του Mi Band 2 θα εμφανίζεται η ώρα, τα βήματα και οι παλμοί του χρήστη. Στο κάτω μέρος της οθόνης έχει τοποθετηθεί και ένα πλήκτρο, το οποίο θα βοηθάει στην εναλλαγή των πληροφοριών που βλέπει ο χρήστης. Σύμφωνα με την Xiaomi, το νέο band μπορεί να αντέξει 20 μέρες, χάρη στην μπαταρία φορτίου 70 mAh. Το Mi Band 2 έρχεται με πιστορποίηση IP67, που το καθιστά ανθεκτικό σε νερό και σκόνη. Η σύνδεση με το smartphone γίνεται μέσω Bluetooth 4.0.

Το κόστος του νέου fitness tracker παραμένει χαμηλό, και συγκεκριμένα κοστίζει περίπου 22 δολάρια για αγορά από την σελίδα της Xiaomi.

Πώς σας φαίνεται το Xiaomi Mi Band 2;

[via]
Xiaomi Mi Band 2: Επίσημο, με OLED οθόνη και χαμηλό κόστος  Xiaomi Mi Band 2: Επίσημο, με OLED οθόνη και χαμηλό κόστος Reviewed by D.Pap on 4:06 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.