google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Hyperkin Smartboy: Μετατρέπει το smartphone σε Game Boy (pics) - Techland.gr

Ads

Hyperkin Smartboy: Μετατρέπει το smartphone σε Game Boy (pics)





Θέλεις να παίξεις τα παλιά σου παιχνίδια Game Boy στην μοντέρνα Android συσκευή σου; Δεν μιλάμε φυσικά για emulators αλλά για να χρησιμοποιήσεις τις παλιές σου κασέτες. Αυτή ακριβώς την ιδέα παρουσίασε στην Ε3 2016 η Hyperkin, δείχνοντας το SmartBoy.

Το Hyperkin Smartboy, το οποίο είχε παρουσιαστεί αρχικά ως πρωταπριλιάτικο αστείο, μετατρέπει το smartphone σε φορητή παιχνιδομηχανή. Θα λέγαμε ότι μοιάζει με ένα Game Boy κομμένο στην μέση.

Το smartphone μπαίνει μέσα στο Smartboy και παρέχει πρόσβαση σε φυσικά κουμπιά όπως το 8 κατευθύνσεων D-pad, START, SELECT και A, B. Η συσκευή αυτή είναι προσαρμοζόμενη για να μπορεί να μπει σε συσκευές διαφόρων μεγεθών. Από πίσω έχει υποδοχή για παιχνίδια classic Game Boy και Game Boy Color και ένα connector στο κάτω μέρος. Από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες, το Smart Boy έχει ένα micro USB connector.

Αρχικά θα κυκλοφορήσει ως Developer Kit, με σκοπό την συνεργασία με indie game developers, πριν την επίσημη κυκλοφορία. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν πληροφορίες αν το Kit είναι διαθέσιμο στο ευρύ κοινό ή μόνο σε developers και πόσο θα κοστίζει.

Αρχικά θα διατεθεί μόνο σε classic 80’s γκρι και αν τα πάει καλά δεν είναι απίθανο να το δούμε και σε άλλα χρώματα.


















Πηγή
Hyperkin Smartboy: Μετατρέπει το smartphone σε Game Boy (pics) Hyperkin Smartboy: Μετατρέπει το smartphone σε Game Boy (pics) Reviewed by D.Pap on 10:58 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.