google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Samsung: Αναδιπλούμενο smartphone - Techland.gr

Ads

Samsung: Αναδιπλούμενο smartphone



Μπορεί να το περιμέναμε για το 2016, αλλά τα σχέδια της Samsung για αναδιπλούμενο smartphone φαίνεται πως έχουν μετατοπιστεί για το 2017, όπως προκύπτει από πηγές εντός της Samsung. Μάλιστα, οι φήμες λένε ότι θα δούμε μια συσκευή με OLED οθόνη 7 ιντσών, που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως tablet, αλλά και να μικρύνει στις 5 ίντσες για να χρησιμοποιηθεί ως smartphone.

Τα αναδιπλούμενα smartphones ίσως αποτελέσουν το «next big thing» στην mobile βιομηχανία, στην οποία είναι εμφανή τα σημάδια κορεσμού και σύμφωνα με τηνGartner θα δούμε σημαντική μείωση της ανάπτυξης του τομέα αυτού. Συγκεκριμένα, αναμένεται να πωληθούν «μόλις» 1,5 δισεκατομμύρια συσκευές, που σημαίνει 7% αύξηση σε σχέση με το περασμένο έτος. Μπορεί το νούμερο να ακούγεται μεγάλο, αλλά πρόκειται για το χαμηλότερο ποσοστό ανόδου πωλήσεων τα τελευταία χρόνια και αυτό είναι κάτι που φυσικά ανησυχεί τις εταιρείες.

Σύμφωνα με διάφορες πηγές, λέγεται ότι η Samsung δουλεύει πάνω σε αυτές τις οθόνες τρία χρόνια και αναζητά την κατάλληλη στιγμή και τον κατάλληλο τρόπο για να τις εισάγει στην αγορά των smartphones. Τον περασμένο Ιανουάριο, ο Lee Chang-hoon, διευθυντής του τμήματος Display της Samsung, είχε δηλώσει ότι η ανάπτυξη των αναδιπλούμενων οθονών προχωράει βάσει του πλάνου της εταιρείας, ενώ η μαζική παραγωγή και διάθεση τέτοιων οθονών είναι ακόμα υπό συζήτηση με τους συνεργάτες της εταιρείας.

Μένει να δούμε αν η Samsung πράγματι θα καταφέρει να εισάγει στην αγορά του χρόνου αναδιπλούμενα smartphones και αν θα είναι τόσο επαναστατικά, όσο και η capacitive οθόνη αφής, όπως θεωρούν αρκετοί. Εσείς τι πιστεύετε;

[via]
Samsung: Αναδιπλούμενο smartphone Samsung: Αναδιπλούμενο smartphone Reviewed by D.Pap on 10:32 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.