google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αυτό είναι το smartphone που κυκλοφορεί σήμερα αξίας... 7 δολαρίων! - Techland.gr

Ads

Αυτό είναι το smartphone που κυκλοφορεί σήμερα αξίας... 7 δολαρίων!




Η ινδική εταιρεία smartphone «Ringing Bells» μόλις λάνσαρε ένα νέο τηλέφωνο που κοστίζει μόλις 7 δολάρια, σύμφωνα με το σάιτ Android Central.

Το smartphone «Freedom 251» βγήκε στην αγορά σήμερα και επιβεβαιώνει το πόσο φθηνά μπορούν να είναι τα Android τηλέφωνα.
Εταιρείες όπως η Xiaomi, παράγουν χαμηλού κόστους Android τηλέφωνα εδώ και χρόνια, αν και οι συσκευές της εταιρείας πωλούνται για περίπου 200 λίρες.

Τα εξαρτήματα χαμηλού κόστους δίνουν την δυνατότητα στους κατασκευαστές, όπως στην Ringing Bells να παράγουν εξαιρετικά φθηνά Android τηλέφωνα.

Το ενημερωτικό σάιτ Android Central αναφέρει ότι η είσοδος αυτών των smartphone στην αγορά, έχει εγκριθεί από την κυβέρνηση της Ινδίας ως μέρος του ινδικού προγράμματος Make, ένα σχέδιο που αποτυπώνει τις καινοτομίες στην χώρα.
Αυτό είναι το smartphone που κυκλοφορεί σήμερα αξίας... 7 δολαρίων! Αυτό είναι το smartphone που κυκλοφορεί σήμερα αξίας... 7 δολαρίων! Reviewed by D.Pap on 8:44 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.