google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Galaxy S7 & S7 edge: Αποτέλεσμα σοκ στο AnTuTu, λίγο πριν την παρουσίαση - Techland.gr

Ads

Galaxy S7 & S7 edge: Αποτέλεσμα σοκ στο AnTuTu, λίγο πριν την παρουσίαση



Έχοντας ήδη δώσει ορισμένες πληροφορίες για τις επόμενες ναυαρχίδες της Samsung, τα Galaxy S7 και S7 Edge, ο Evan Blass επιστρέφει με ορισμένα νέα renders που αυτή τη φορά απεικονίζουν την οπίσθια πλευρά των συσκευών. Αν αυτές οι εικόνες είναι ακριβείς, οι όποιες αλλαγές εισάγει η Samsung στις συσκευές, θα είναι μικρές. Άλλωστε οι χρήστες, εμφανίζονται ικανοποιημένοι με τις επιλογές της εταιρείας στο Galaxy S6, συνεπώς φαίνεται ότι η στρατηγική που θα ακολουθηθεί στο design θα χαρακτηρίζεται από ελάχιστες τροποποιήσεις.

Όπως είχαμε αναφέρει προηγουμένως το Galaxy S7 καταφθάνει με μια οθόνη διαγωνίου 5,1 ιντσών ανάλυσης Quad HD, με μπαταρία φορτίου 3.000 mAh, ένα Snapdragon 820 SoC της Qualcomm, 4 GB RAM και κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 12 MP στο πίσω μέρος. Από την άλλη πλευρά το Galaxy S7 edge ίσως εξοπλιστεί με οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών ανάλυσης Quad HD και μια μεγαλύτερη μπαταρία φορτίου 3.600 mAh.

Τα νέα όμως δεν σταματάνε εδώ. Πριν από μερικές εβδομάδες, ορισμένοι developers του AnTuTu, υποσχέθηκαν ότι θα δημοσιεύσουν ένα αποτέλεσμα benchmark που ελήφθη από μια πρωτότυπη συσκευή Galaxy S7. Πλέον φαίνεται ότι η ημέρα αυτή έχει έρθει. Όπως γνωρίζουμε το Galaxy S7 θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις. Η μια έκδοση που θα κυκλοφορήσει στη Βόρεια Αμερική θα διαθέτει το Qualcomm Snapdragon 820 SoC, ενώ οι συσκευές που θα κυκλοφορήσουν σε άλλες αγορές θα καταφθάσουν με Exynos 8890 chipset.





Συγκεκριμένα, το αποτέλεσμα που δημοσιεύθηκε, δείχνει το Galaxy S7 με Snapdragon 820 να σημειώνει 125.288 points στο AnTuTu, ένα benchmark το οποίο εξετάζει τις επιδόσεις της CPU και της GPU. Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα, μεγαλύτερο από όλα τα σύγχρονα Android flagships που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Συγκριτικά να αναφερθεί ότι το Samsung Galaxy S6 edge+ σημειώνει 82.000 points στη τελευταία έκδοση του AnTuTu.

Ακόμη, το σκορ του iPhone 6S Plus στο ίδιο benchmark είναι 132.000 points. Αν σκεφθούμε όμως ότι η ανάλυση του iPhone είναι 1080x1920 pixels, ενώ του Samsung Galaxy S7 είναι 1440x2560 pixels, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο Snapdragon 820 πλησιάζει το αποτέλεσμα του iPhone. Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι οι επιδόσεις 3D ευθύνονται για ένα μεγάλο ποσοστό του τελικού σκορ στο AnTuTu.

Αυτό που μένει να φανεί είναι εάν οι συσκευές που θα καταφθάσουν στους καταναλωτές, όταν γίνει η επίσημη παρουσίαση των συσκευών, θα διατηρήσουν τα ίδια επίπεδα επιδόσεων.

[via][via]
Galaxy S7 & S7 edge: Αποτέλεσμα σοκ στο AnTuTu, λίγο πριν την παρουσίαση Galaxy S7 & S7 edge: Αποτέλεσμα σοκ στο AnTuTu, λίγο πριν την παρουσίαση Reviewed by D.Pap on 1:28 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.