google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ZTE Nubia Z11: Νέα renders και φήμες για διπλή οπίσθια κάμερα - Techland.gr

Ads

ZTE Nubia Z11: Νέα renders και φήμες για διπλή οπίσθια κάμερα



Ανατρέχοντας στους τελευταίους μήνες του περασμένου έτους και πιο συγκεκριμένα στον μήνα Νοέμβριο πολλοί θα θυμηθούν ότι εκείνη την περίοδο υπήρξαν κάποιες πρώτες διαρροές για το νέο Nubia Z11 της ZTE που αποτελεί διάδοχο του Nubia Z9 και φέρει σχεδόν μηδαμινά bezels. Το εν λόγω smartphone εμφανίζεται και πάλι σε νέες ανεπίσημες εικόνες και αυτή την φορά δείχνει να έχει μια εντελώς διαφορετική σχεδίαση στο πίσω μέρος και κυρίως μια διαφορετική διάταξη της οπίσθιας ψηφιακή του κάμερα. Η μεγαλύτερη και εμφανέστατη αλλαγή είναι ότι αυτή την φορά παρατηρείται η ύπαρξη μια διπλής ψηφιακής κάμερας στην πίσω πλευρά του νέου μοντέλου με ένα διπλό LED φλας. To ζεύγος δύο καμερών σε μια ενιαία διάταξη είναι μια σχεδιαστική άποψη που έχουμε δει επανειλημμένα να υιοθετηθούν ως πρότυπο αρκετοί κατασκευαστές και κυρίως για τις συσκευές-ναυαρχίδες τους, θεωρώντας πως η ύπαρξη μιας δεύτερης-βοηθητικής κάμερας συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία της ρύθμισης εστίασης εις βάθος.

Αν και ακόμα η αναμονή φαίνεται να είναι μεγάλη έως ότου να υπάρξει μια επίσημη παρουσίαση του νέου ZTE Nubia Z11, ο φωτογραφικός φακός στην φετινή CES 2016 απαθανάτισε την εμπρός πρόσοψη της συσκευής αλλά δυστυχώς δεν φωτογραφήθηκε το πίσω μέρος για να δούμε εάν επιβεβαιώνονται τα όσα διαρρέουν ανεπίσημα για την διπλή κάμερα.





Τα μειωμένα περιθώρια γύρω από την κεντρική οθόνη της συσκευής είναι μια νέα σχεδιαστική μέθοδος της ZTE και επιπλέον το συγκεκριμένο μοντέλο δείχνει να μοιράζεται και αρκετά κοινά στοιχεία με το υπάρχων Z9, όπως π.χ. τα ίδια κόκκινα τελειώματα στο πλάι.

Σε παλαιότερα δημοσιεύματα έχει αναφερθεί πως το νέο Nubia Z11 θα έρχεται με οθόνη QHD 5,2 ιντσών, SoC Snapdragon 820, RAM 4GB, κάμερα πίσω στα 21MP και Android 6.0 Marshmallow. Οι πηγές ισχυρίζονται πως το νέο Nubia της Κινεζικής εταιρείας θα ανακοινωθεί επίσημα από 18 Ιανουαρίου και για την ίδια ημέρα προγραμματίστηκε και η σχετική συνέντευξη Τύπου.
ZTE Nubia Z11: Νέα renders και φήμες για διπλή οπίσθια κάμερα ZTE Nubia Z11: Νέα renders και φήμες για διπλή οπίσθια κάμερα Reviewed by D.Pap on 12:05 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.