google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 LG: Τι θα βγάλει από το μουσικό κουτί της, στις 21 Φεβρουαρίου στο MWC; - Techland.gr

Ads

LG: Τι θα βγάλει από το μουσικό κουτί της, στις 21 Φεβρουαρίου στο MWC;



Μετά την CES, τo αμέσως επόμενο μεγάλο και προγραμματισμένο tech event για την νέα χρονιά, είναι το Mobile World Congress της Βαρκελώνης. Πρόκειται για μία ετήσια έκθεση, με επίκεντρο την Mobile τεχνολογία, στην οποία οι περισσότεροι κατασκευαστές ανοίγουν τα χαρτιά τους και δείχνουν τις προθέσεις τους για την συνέχεια του χρόνου, παρουσιάζοντας ως επί το πλείστον τις πιο hot προτάσεις τους. Η LG είναι η πρώτη εταιρεία που αποστέλλει την πρόσκληση της σε εκπροσώπους τύπου για το νέο event, πληροφορώντας μας πως στις 21 Φεβρουαρίου θα παραχωρήσει την δική της συνέντευξη τύπου στα πλαίσια αυτής της μεγάλης γιορτής.

Στο teaser εμφανίζεται ένα πράσινο μουσικό κουτί με την λεζάντα «play BEGINS». Πολλοί ανυπομονούν να μάθουν από τώρα το τι κρύβει μέσα αυτό το κουτί, ενώ ήδη άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν οι εικασίες πως πρόκειται για την ανακοίνωση του διάδοχου του LG G4, όμως τίποτα δεν έχει ειπωθεί επισήμως εκ μέρους της LG.

Να αναφέρυμε ότι σύμφωνα με τις φήμες που έχουν διαδοθεί έως και σήμερα θέλουν το επερχόμενο LG G5, να φέρει οθόνη διαγωνίου 5,3 ιντσών ανάλυσης QHD, επεξεργαστή Snapdragon 820, 3 GB RAM και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 32 GB. Ανανεωμένη αναμένεται να είναι και η εξωτερική εμφάνιση στο νέο G5, με χρήση ακόμη πιο premium υλικών, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι ακριβώς να σημαίνει αυτό. Υπάρχει και η άποψη που αναφέρει ότι θα δούμε κάτι που θυμίζει το LG V10, με τοποθέτηση μιας δευτερεύουσας βοηθητικής οθόνης.

Έχουμε περίπου ενάμιση μήνα μπροστά μας μέχρι να ανοίξουν οι θύρες του συνεδρίου MWC, οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή.

Τι θα θέλατε να δείτε από την LG στο επερχόμενο MWC;
LG: Τι θα βγάλει από το μουσικό κουτί της, στις 21 Φεβρουαρίου στο MWC; LG: Τι θα βγάλει από το μουσικό κουτί της, στις 21 Φεβρουαρίου στο MWC; Reviewed by D.Pap on 9:30 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.