google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Casio@CES 2016: Παρουσίασε το σκληροτράχηλο Android Wear smartwatch WSD-F10 - Techland.gr

Ads

Casio@CES 2016: Παρουσίασε το σκληροτράχηλο Android Wear smartwatch WSD-F10



Μπορεί η αγορά των smartwatches να μην έχει πείσει ιδιαίτερα τους περισσότερους καταναλωτές, φαίνεται όμως ότι οι εταιρείες βλέπουν μια νέα, ακόρεστη αγορά, που έχει μεγάλο περιθώριο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ολοένα και περισσότεροι παραδοσιακοί κατασκευαστές ρολογιών στρέφονται και στα έξυπνα ρολόγια. Μια από αυτές τις εταιρείες, είναι και η Casio, η οποία στην CES παρουσίασε το WSD-F10 Smart Outdoor Watch. Το συγκεκριμένο αξεσουάρ απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με σπορ, και ιδιαίτερα με τα πιο «σκληρά». Η εταιρεία αναφέρει ότι η αδιαβροχοποίησή του smartwatch είναι αρκετή ώστε να αντέξει σε 50 μέτρα βάθος, αλλά και να μπορεί χρησιμοποιηθεί με βροχή ή κοντά σε νερό, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί δοκιμές αντοχής με στρατιωτικές μεθόδους για να είναι βέβαιο πως μπορεί να αντέξει στις κακουχίες. Σύμφωνα με την Casio, το WSD-F10 είναι ιδανικός σύντροφος για εξωτερικές δραστηριότητες, όπως ορειβασία, ποδηλασία και ψάρεμα, ενώ χάρη στις ειδικές εφαρμογές και τους αισθητήρες, μπορεί να μετράει αλλαγές στο φυσικό περιβάλλον αλλά και την δραστηριότητα του χρήστη.

Το WSD-F10 διαθέτει στρογγυλή dual layer, μονόχρωμη και έγχρωμη LCD οθόνη, 1,32 ιντσών και ανάλυσης 300 x 320 pixels. Σε περίπτωση που ο χρήστης επιλέξει να βλέπει τα δεδομένα του στην ασπρόμαυρη οθόνη, και με την λειτουργία Timepiece Mode, η μπαταρία της συσκευής μπορεί να αντέξει περισσότερο από έναν μήνα, σύμφωνα πάντα με την Casio.
You Tube
Το WSD-F10 διαθέτει αρκετούς αισθητήρες, που δίνουν πληροφορίες μεταξύ άλλων για την ατμοσφαιρική πίεση και τον προσανατολισμό (πυξίδα), ενώ διαθέτει και επιταχυνσιόμετρο. Με το πάτημα ενός κουμπιού ο χρήστης μπορεί να δει στην οθόνη του την ένδειξη της πυξίδας, την ατμοσφαιρική πίεση, το ύψος που βρίσκεται, την ώρα ανατολής και δύσης του ηλίου, καθώς και γραφήματα για την δραστηριότητά του.





Η διάθεση της συσκευής αναμένεται να ξεκινήσει τον ερχόμενο Απρίλιο, ενώ η τιμή της θα είναι μάλλον κοντά στα 500 δολάρια.

Πώς σας φαίνεται το Casio WSD-F10; Θα θέλατε να το δείτε στην χώρα μας.
Casio@CES 2016: Παρουσίασε το σκληροτράχηλο Android Wear smartwatch WSD-F10 Casio@CES 2016: Παρουσίασε το σκληροτράχηλο Android Wear smartwatch WSD-F10 Reviewed by D.Pap on 10:32 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.