google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ - Apple: Μήνυση 5 εκατ. με την κατηγορία ότι ρίχνει την επίδοση σε παλαιότερα iPhone - Techland.gr

Ads

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ - Apple: Μήνυση 5 εκατ. με την κατηγορία ότι ρίχνει την επίδοση σε παλαιότερα iPhone

Η Apple δέχτηκε νέα μήνυση, στην οποία ο ενάγων ζητά αποζημίωση 5 εκατ. δολαρίων διότι θεωρεί ότι η Apple εσκεμμένα ρίχνει την επίδοση στα παλαιότερης γενιάς iPhone. Στην αγωγή υπάρχουν πάνω από 100 iPhone 4S τα οποία αναφέρεται ότι με την αναβάθμιση σε iOS 9, η Apple τα αχρήστευσε επίτηδες.


Αναφέρεται ότι μετά την αναβάθμιση του λογισμικού, οι συσκευές κολλάνε τόσο πολύ που είναι σχεδόν αδύνατο να χρησιμοποιηθούν σε καθημερινή βάση. Τόσο τα native όσο και τα third-party apps, καθυστερούν πολύ περισσότερο να φορτώσουν ή δεν ανοίγουν ποτέ.

Αυτή η καθυστέρηση στην επίδοση των συσκευών, επισημαίνεται ότι έχει στόχο να ενθαρρύνει τους χρήστες στο να αναβαθμίσουν τα παλαιότερα μοντέλα με τα νέα iPhone που λανσάρει η Apple.

Επιπλέον, η μήνυση αναφέρεται και στην παραπλανητική προτροπή της Apple μέσω των ειδοποιήσεων για το νέο update. Υπόσχεται ταχύτερες επιδόσεις, βελτιωμένη ασφάλεια, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, νέα χαρακτηριστικά, αλλά πουθενά δεν υπάρχει η ειδοποίηση για πιθανά προβλήματα συμβατότητας με παλαιότερα μοντέλα όπως το iPhone 4S, αναφέρεται στην μήνυση.

Η Apple είχε δεχτεί ανάλογη μήνυση το 2011, όταν οι ενάγοντες ισχυρίστηκαν ότι το iOS 4 μετέτρεψε τα iPhone 3G σε «iBricks».
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ - Apple: Μήνυση 5 εκατ. με την κατηγορία ότι ρίχνει την επίδοση σε παλαιότερα iPhone ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ - Apple: Μήνυση 5 εκατ. με την κατηγορία ότι ρίχνει την επίδοση σε παλαιότερα iPhone Reviewed by D.Pap on 10:49 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.