google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Xiaomi Redmi Note 3: Με σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και μπαταρία 4.000 mAh - Techland.gr

Ads

Xiaomi Redmi Note 3: Με σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και μπαταρία 4.000 mAh



Η Xiaomi παρουσίασε στην εκδήλωση «Grand Finale», μια ακόμα προσθήκη στην οικογένεια των Redmi note, το Redmi note 3. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Εθνικό Συνεδριακό Κέντρο του Πεκίνου. Το Redmi note 3 είναι μια από τις πιο πρωτοποριακές συσκευές της Xiaomi. Αρχικά να τονιστεί ότι είναι η πρώτη συσκευή που διαθέτει μεταλλική κατασκευή. Μπορεί βέβαια να διαθέτει διαφορετικό υλικό κατασκευής, αλλά δεν διαφέρει στον σχεδιασμό από τον προκάτοχο του, το Redmi note 2. Η νέα συσκευή έχει πάχος 8.65 mm, κάτι που δεν το καθιστά ως παράδειγμα λεπτής συσκευής.

Από πλευράς χαρακτηριστικών, έχουμε οθόνη διαγωνίου 5.5 ιντσών με Full HD 1080p ανάλυση, η οποία προστατεύεται από Gorilla Glass. Στο εσωτερικό διαθέτει ξανά το Helio X10 chipset της MediaTek και έρχεται σε δύο εκδόσεις, μια με 2 GB RAM LPDDR3 και 16 GB αποθηκευτικό χώρο και μια έκδοση με 3 GB RAM LPDDR3 με 32 GB αποθηκευτικό χώρο, χωρίς όμως να υπάρχει σε καμία από αυτές, δυνατότητα επέκτασης. Στο οπίσθιο μέρος, υπάρχει μια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 13 MP και δυνατότητες αυτόματης εστίασης, το δυνατό χαρακτηριστικό του Redmi note 3 όμως είναι η μπαταρία φορτίου 4.000 mAh.

Επίσης στο οπίσθιο μέρος διαθέτει και έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων (fingerprint scanner), κάτι που επίσης πρώτη φορά βλέπουμε σε συσκευή της Xiaomi. Ο σαρωτής είναι κυκλικός και βρίσκεται ακριβώς κάτω από την κάμερα, με την Xiaomi να υπόσχεται ότι οι χρήστες θα μπορούν να ξεκλειδώνουν τις συσκευές τους σε 0.3 δευτερόλεπτα. Τέλος θα υποστηρίζει στο εσωτερικό του την τοποθέτηση δυο καρτών SIM (4G).

Έρχεται με την τελευταία έκδοση του Miui, η οποία βασίζεται στο Android 5.1.1 (MIUI, version 7). Το Redmi note 3 θα κυκλοφορήσει πρώτα μόνο στην αγορά της Κίνας και αργότερα και στην Ινδία. Η τιμή του  αγγίζει τα 199$ για την έκδοση των 16 GB και 249$ για την έκδοση των 32 GB. Τέλος θα είναι διαθέσιμο σε πολλές χρωματικές εκδόσεις για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες (ασημί, χρυσό και σκούρο γκρι).

Πως σας φαίνεται η νέα πρόταση της Xiaomi; Θα εξετάζατε την αγορά της συσκευής;

[ via ]
Xiaomi Redmi Note 3: Με σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και μπαταρία 4.000 mAh Xiaomi Redmi Note 3: Με σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και μπαταρία 4.000 mAh Reviewed by D.Pap on 11:38 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.