google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Galaxy S7: Θα ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο και κυκλοφορεί παγκοσμίως τον Μάρτιο; - Techland.gr

Ads

Galaxy S7: Θα ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο και κυκλοφορεί παγκοσμίως τον Μάρτιο;



Λιγοστεύουν οι μήνες που μας χωρίζουν από τον ερχομό του Samsung Galaxy S7 αλλά οι πάροχοι τηλεπικοινωνιών έχουν ήδη κρατήσει μια σημείωση στα ημερολόγιά τους για το πότε θα κυκλοφορήσει εμπορικά το νέο smartphone.
Ειδικότερα φαίνεται πως αποκαλύπτεται το πρόγραμμα της Samsung για την νέα χρονιά και σύμφωνα με εικόνα από την China Mobile πιθανόν το νέο S7 θα φτάσει στους καταναλωτές από τον μήνα Μάρτιο. Στην ίδια αυτή φωτογραφία συμπεριλαμβάνονται τα σχέδια της Samsung αναφορικά με την διάθεση και άλλων mid-range συσκευών της, καθώς και οι προτάσεις άλλων κατασκευαστών στο εγγύς μέλλον.

Στην είδηση και μόνο περί παρουσίασης και ευρείας διάθεσης του Galaxy S7 το ενδιαφέρον πολλών στρέφεται αποκλειστικά και μόνο πάνω σε αυτό το ζήτημα και οι αναλυτές υποθέτουν πως το η νέα «ναυαρχίδα» θα φθάσει σε αρκετές περιοχές του πλανήτη την ίδια περίπου στιγμή. Η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει τη συσκευή στα τέλη Φεβρουαρίου στο ετήσιο συνέδριο «Mobile World Congress».

Φήμες επιμένουν ότι η Samsung ενδέχεται να αποκαλύψει πολλαπλές εκδόσεις του Galaxy S7 με διαφορετικά μεγέθη με επίπεδες και καμπυλωτές οθόνες. Το νέο μοντέλο εικάζεται ότι θα έρθει με κορυφαία χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων επεξεργαστών Snapdragon 820 ή Exynos 8890, μιας άκρως αναβαθμισμένης ψηφιακής κάμερας, 4GB RAM και μάλλον θα έχουμε και την επιστροφή της υποδοχής για microSD.
Galaxy S7: Θα ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο και κυκλοφορεί παγκοσμίως τον Μάρτιο; Galaxy S7: Θα ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο και κυκλοφορεί παγκοσμίως τον Μάρτιο; Reviewed by D.Pap on 11:38 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.