Πώς μπορείτε να βγάλετε χρήματα από το InstagramΓια τα εκατομμύρια των οπαδών του Instagram, η εφαρμογή αυτή είναι απλώς ένας τρόπος για να δείχνουν στους φίλους τους τι συμβαίνει στη ζωή τους, αλλά για μερικούς από αυτούς είναι ένας τρόπος να βγάλουν αξιόλογα χρηματικά ποσά.

Οι Instagrammers με περισσότερους από 1.000 οπαδούς θα μπορούσαν να κερδίσουν 60 ευρώ ή περισσότερα, σύμφωνα με την εφαρμογή Takumi, ενώ ταυτόχρονα οι μεγαλύτεροι χρήστες θα μπορούσαν να φτάσουν μέχρι και τις 3.000 ευρώ.

Εκείνοι με 10.000 οπαδούς θα μπορούσαν να κερδίσουν 22.000 ευρώ το χρόνο, ενώ εκείνοι με 100.000 οπαδούς, θα μπορούσαν να κερδίσουν 220,000 ευρώ το χρόνο.

Ο Δρ Mariann Hardey, συγγραφέας του Insta-index, δήλωσε: «Για πρώτη φορά, οι απλοί άνθρωποι με πάθος και ταλέντο για τη φωτογραφία μπορούν να εμπορευματοποιήσουν το ταλέντο τους, στην πραγματικότητα να κερδίζουν τα προς το ζην κάνοντας αυτό που αγαπούν».

Δείτε πώς μπορείτε να βγάλετε χρήματα από το Instagram

1. Αποκτήστε followers2. Επικοινωνήστε με διαφημιστές3. Τοποθετήστε προϊόντα4. Βρείτε σπόνσορες5. Κάντε προσφορέςΠώς μπορείτε να βγάλετε χρήματα από το Instagram Πώς μπορείτε να βγάλετε χρήματα από το Instagram Reviewed by D. Papadopoulos on 9:00 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.