google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 OnePlus X: Ανακοίνωσε το OnePlus X, στα 249 δολάρια, με έμφαση στην εμφάνιση - Techland.gr

Ads

OnePlus X: Ανακοίνωσε το OnePlus X, στα 249 δολάρια, με έμφαση στην εμφάνιση



Η OnePlus έχει ήδη παρουσιάσει δύο συσκευές, το OnePlus One και το OnePlus Two, και σήμερα παρουσίασε και το τρίτο της smartphone, με την ονομασία OnePlus X. Δεν πρόκειται για άλλη μία «flagship-killer» συσκευή, αλλά για μια προσπάθεια της OnePlus να επικεντρωθεί στον σχεδιασμό της συσκευής, δημιουργώντας μια όμορφη, δυνατή και ταυτόχρονα σχετικά οικονομική συσκευή.

Το OnePlus X θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις: Η μια, με κωδική ονομασία Onyx θα κοστίζει 249 δολάρια ή 199 λίρες (280 ευρώ), το πίσω μέρος του οποίου είναι από μαύρο γυαλί, ενώ το άλλο μοντέλο, το Ceramic, που θα κοστίζει 269 λίρες (375 ευρώ), είναι κατασκευασμένο από κεραμικό υλικό. Από την δεύτερη έκδοση, θα παραχθούν μόνο δέκα χιλιάδες κομμάτια, και για άλλη μια φορά θα διατεθούν με το σύστημα των προσκλήσεων.

Σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Χ είναι ένα dual SIM smartphone, με οθόνη 5 ιντσών, HD ανάλυσης και τεχνολογίας AMOLED. Το SoC που φιλοξενείται στο εσωτερικό της συσκευής είναι το Snapdragon 801, που διαθέτει από 3 GB RAM και 16 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμου με κάρτα microSD (μέχρι 128 GB). Η μπαταρία του φέρει φορτίο 2525 mAh. Στον τομέα της φωτογραφίας, το OnePlus X διαθέτει κύρια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 13 MP (χωρίς δυνατότητα εγγραφής 4K video), και εμπρόσθια με αισθητήρα ανάλυσης 8 MP.


Το OnePlus X έχει «κληρονομήσει» από το OnePlus Two τον τρόπο αλλαγής προφίλ ειδοποιήσεων μέσω κινήσεων, αλλά στο σύνολό τους οι συσκευές έχουν δύο σημαντικές διαφορές: Το OnePlus X δεν διαθέτει ούτε αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ούτε USB type C θύρα, αλλά την «κλασσική» microUSB.





Στον τομέα του software, το OnePlus X διαθέτει φυσικά το OxygenOS, που βασίζεται στο Android 5.1.1 Lollipop. Είναι ίδια έκδοση με αυτή του OnePlus 2, αλλά με μια προσθήκη, αυτή της εφαρμογής OnePlus Radio, για FM ραδιόφωνο.

Με το OnePlus X φαίνεται πως η εταιρεία από την Κίνα θέλει να γεφυρώσει το κενό ανάμεσα στην μεσαία και την high end κατηγορία, προσφέροντας έναν όμορφο σχεδιασμό και καλό hardware, χωρίς όμως να έχει πλήρη χαρακτηριστικά ναυαρχίδας. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη και στην Ινδία από 5 Νοεμβρίου, ενώ στην Αμερική θα φτάσει δύο εβδομάδες αργότερα. Η Ceramic έκδοση θα κάνει το ντεπούτο της στην Ευρώπη στις 24 Νοεμβρίου.

Πώς σας φαίνεται το OnePlus X;
OnePlus X: Ανακοίνωσε το OnePlus X, στα 249 δολάρια, με έμφαση στην εμφάνιση OnePlus X: Ανακοίνωσε το OnePlus X, στα 249 δολάρια, με έμφαση στην εμφάνιση Reviewed by D.Pap on 1:24 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.