google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 LG: Ανακοίνωσε το LG V10, με δεύτερη βοηθητική οθόνη και dual εμπρόσθια κάμερα - Techland.gr

Ads

LG: Ανακοίνωσε το LG V10, με δεύτερη βοηθητική οθόνη και dual εμπρόσθια κάμερα



Φτάσαμε επιτέλους στην στιγμή της επίσημης παρουσίασης του νέου V10 της LG, του πολυσυζητημένου smartphone που «έλαμψε» δια της απουσίας τόσες ημέρες αλλά πλέον αποκαλύφθηκε και φαίνεται να ξεχωρίζει για πολλά του σημεία. Είναι ένα από τα ελάχιστα high-end smartphone της αγοράς που ενσωματώνει δεύτερη οθόνη και διπλή camera στο μπροστινό μέρος του. Η νέα ναυαρχίδα των Κορεατών θα φτάσει τα ράφια των καταστημάτων στην Κορεάτικη αγορά αυτόν το μήνα και θα διατίθεται σε 5 χρώματα: Space Black, Luxe White, Modern Beige, Ocean Blue και Opal Blue.

Η βασική οθόνη του νέου phablet έχει μέγεθος 5,7 ιντσών ανάλυσης QHD ενώ η δεύτερη, βοηθητική, οθόνη έχει διαγώνιο 2,1 ιντσών και ανάλυση 1040x160 pixels. O λόγος που τοποθετήθηκε αυτή η δευτερεύουσα οθόνη είναι για να προβάλλονται συντομεύσεις εφαρμογών και άλλες πληροφορίες.

Πέραν της δεύτερης οθόνης το LG V10 διαθέτει και ένα «δίδυμο» καμερών στην εμπρόσθια όψη. Και οι δύο κάμερες διαθέτουν αισθητήρα ανάλυσης 5 MP, ενώ η μία έχει standard angle φακό και η άλλη wide angle. H κύρια ψηφιακή κάμερα της συσκευής φέρει αισθητήρα 16 MP με διάφραγμα φακού f/1.8, με αυτόματη εστίαση και λειτουργία laser. Επίσης αποτελεί το πρώτο smartphone που προσφέρει χειροκίνητη λειτουργία για videos, δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να ρυθμίσει το frame rate, την ταχύτητα του κλείστρου, την ισορροπία του λευκού, το ISO και την εστίαση. To πλαίσιο του V10 είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα 316L, η οθόνη καλύπτεται από διπλό στρώμα Gorilla Glass 4 και το αφαιρούμενο καπάκι είναι κατασκευασμένο από ένα υλικό που μοιάζει με σιλικόνη, ονομάζεται Dura Skin και προσφέρει προστασία από γρατσουνιές και καλύτερο κράτημα. Η συσκευή διαθέτει πιστοποίηση MIL-STD-810G για αντοχή σε σκληρές συνθήκες χρήσης.

Στο εσωτερικό του νέου V10, εντοπίζουμε το SoC Qualcomm Snapdragon 808, 4 GB RAM, 64 GB αποθηκευτικό χώρο, επεκτάσιμο μέσω κάρτας microSD και μπαταρία φορτίου 3000 mAh. Ένα χαρακτηριστικό που θα ήταν λίγο απίθανο να λείπει είναι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων που προσαρμόστηκε πάνω στο power button, το οποίο βρίσκεται στη πίσω όψη της συσκευής. Από πλευράς λειτουργικού, θα τρέχει την (προτελευταία πλέον) έκδοση του Android, 5.1.1 Lollipop. Oι διαστάσεις του LG V10 είναι 159,6 x 79,3 x 8,6 χιλιοστά, ενώ ζυγίζει 192 γραμμάρια.

Το LG V10 θα διατεθεί σε Κίνα, ΗΠΑ, Λατινική Αμερική, Μέση Ανατολή και Ασία, ενώ δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για την διάθεσή του στις Ευρωπαϊκές αγορές. Η τιμή του στην Κορέα αναμένεται να είναι 800,000 Won που αντιστοιχούν σε περίπου 610 ευρώ.
LG: Ανακοίνωσε το LG V10, με δεύτερη βοηθητική οθόνη και dual εμπρόσθια κάμερα LG: Ανακοίνωσε το LG V10, με δεύτερη βοηθητική οθόνη και dual εμπρόσθια κάμερα Reviewed by D.Pap on 11:17 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.