Το Gamato απαντάει για το "λουκέτο"
Απάντηση σχετικά με τα όσα ανακοινώθηκαν μετά το "λουκέτο",... έδωσε η διοίκηση του Gamato, την ώρα που η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ακολουθεί τα ίχνη των χρημάτων που σχετίζονται με τη δραστηριότητα της ιστοσελίδας.

Σύμφωνα με τον "Ελεύθερο Τύπο", οι αστυνομικοί ακολουθούν τη ροή του χρήματος του gamatotv.com από τράπεζα της Ιρλανδίας στους τραπεζικούς λογαριασμούς των διαχειριστών της σε Ελλάδα, Αγγλία και Ολλανδία. Όπως είχε ανακοινωθεί από την ΔΗΕ, η εν λόγω ιστοσελίδα είχε πάνω από 930.000 προβολές την ημέρα, με τους διαφυγόντες φόρους και ΦΠΑ να φθάνουν τα 230.000.000 ευρώ, ενώ η ζημιά για τους δικαιούχους να αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 465.000.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση του Gamato στο Facebook

«Έκπληκτος ενημερώνομαι για τις τελευταίες εξελίξεις. Είναι εντυπωσιακό το πώς τοποθετούν τα πράγματα και χάνεται η αλήθεια. Στο τέλος θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε!

Με όσα ακολούθησαν τις τελευταίες ώρες, θα ήθελα να πώ σε εκείνους που τα τοποθετούν όπως θέλουν:

Το Gamato ιδρύθυκε στις 6 Ιουλίου του 2010. Άρχισε να βγάζει χρήματα τον Νοέμβριο του 2014, τα κέρδη μέχρι και σήμερα, δεν έχουν ξεπεράσει τα 25 χιλιάδες ευρώ.

Δεν είχαμε 9.300.000 προβολές/λινκς ή όπως αλλιώς το εννοούν την ημέρα, είχαμε 250.000 προβολές την ημέρα... δεν είμαστε τόρεντ site όπως αναφέρουν κάποιοι... δεν έχουμε καμμιά σχέση με το gamato.info... δεν βγάζουμε 200.000 ημερησίως.

Παρακαλώ αυτούς που τοποθετούν τα πράγματα όπως θέλουν, να μάθουν πρώτα τι είναι το online streaming και τα links, και να μην λένε πράγματα της φαντασίας τους. Γελοιοποιήστε απο μόνοι σας».


avgi
Το Gamato απαντάει για το "λουκέτο" Το Gamato απαντάει για το "λουκέτο" Reviewed by D. Papadopoulos on 4:00 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.