google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Δέκα έξυπνα κινητά που κάνουν σχεδόν τα πάντα - Techland.gr

Ads

Δέκα έξυπνα κινητά που κάνουν σχεδόν τα πάντα

Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν εβδομάδες κυκλοφορίας νέων συσκευών κινητής τηλεφωνίας. Η Apple αποκάλυψε τα νέα iPhones, ενώ η Google τα νέα μοντέλα Nexus.
Είτε είστε οπαδός των iPhones είτε του συστήματος Android, έχετε να επιλέξετε από μία μεγάλη ποικιλία συσκευών. Σύμφωνα, πάντως, με τους ειδικούς οι δέκα καλύτερες έξυπνες συσκευές κινητής τηλεφωνίας είναι αυτές που ακολουθούν.

10. OnePlus 2
#10 OnePlus 2
Για όσους αναζητούν ένα κινητό τηλέφωνο με μεγάλη οθόνη, αλλά και υψηλή χωρητικότητα δεδομένων, καθώς κυκλοφορεί με κάρτα μνήμης είτε 16 GB είτε 64 GB. Η οθόνη του είναι 5,5 ίντσες, ενώ διαθέτει κάμερα 134 megapixels.
9. Moto X Pure
#9 Moto X Pure
Μία από τις καλύτερες επιλογές για όσους αγαπούν το σύστημα Android. «Έρχεται» με οθόνη QHD και φωτογραφική μηχανή 21 megapixel.
8. Samsung Galaxy S6 Edge+
#8 Samsung Galaxy S6 Edge+
Σύμφωνα με τους ειδικούς είναι το πιο... όμορφο τηλέφωνο της. Έχει ανάλογο μέγεθος με το Galaxy Note 5, αλλά διαθέτει οθόνη με ελαφρώς στρογγυλεμένες γωνίες.
7. Samsung Galaxy S6 Edge
#7 Samsung Galaxy S6 Edge
Το ίδιο όμορφο με το Samsung Galaxy S6 Edge+, ενώ και αυτό διαθέτει οθόνη με στρογγυλεμένες γωνίες, που σας βοηθά να κάνετε θαύματα με επαφές, φωτογραφίες και ότι άλλο έχετε αποθηκεύσει στο κινητό σας.
6. iPhone 6 Plus
#6 iPhone 6 Plus
Πέραν πάσης αμφιβολίας ένα από τα καλύτερα κινητά-tablet που μπορείτε να αγοράσετε, εάν φυσικά προτιμάται το λειτουργικό σύστημα της Apple από το Android.
5. iPhone 6
#5 iPhone 6
Μπορεί να μην είναι το τελευταίο μοντέλο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει. Εάν θέλετε ένα κινητό τηλέφωνο που προσφέρει ότι και τα πιο νέα μοντέλα αλλά σε καλύτερη τιμή, δεν έχετε παρά να το αποκτήσετε.
4. Samsung Galaxy Note 5
#4 Samsung Galaxy Note 5
Εάν αναζητάτε ένα κινητό τηλέφωνο με σύστημα Android και μεγάλη οθόνη, αυτή είναι μία από τις πιο καλές επιλογές που έχετε. Υψηλές προδιαγραφές, ωραίο design και εντυπωσιακές ικανότητες.
3. Samsung Galaxy S6
#3 Samsung Galaxy S6
Ένα από τα καλύτερα κινητά τηλέφωνα της εταιρείας. Η Samsung προχώρησε σ πλήρη επανασχεδιασμό του, με την οθόνη των 5,2 ιντσών, μάλλον να είναι απόλυτα βολική για τους περισσότερους χρήστες.
2. iPhone 6S Plus
#2 iPhone 6S Plus
Ένα τέλειο κινητό τηλέφωνο με μεγάλη οθόνη. Διαθέτει το καλύτερο «μείγμα» hardware, design και λειτουργιών.
1. iPhone 6S
#1 iPhone 6S
Για πάρα πολλούς ανθρώπους – και όχι μόνο τους ειδικούς – είναι το καλύτερο κινητό τηλέφωνο του κόσμου. Μπορεί να μην διαφέρει εντυπωσιακά από την έκδοση που έχει προηγηθεί, αλλά προσφέρει μία εντελώς νέα εμπειρία, με τη γνωστή ποιότητα της Apple.
Δέκα έξυπνα κινητά που κάνουν σχεδόν τα πάντα Δέκα έξυπνα κινητά που κάνουν σχεδόν τα πάντα Reviewed by D.Pap on 10:43 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.