google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Yota και ZTE συνεργάζονται για την κατασκευή του YotaPhone 3 - Techland.gr

Ads

Yota και ZTE συνεργάζονται για την κατασκευή του YotaPhone 3



Από το 2012 η Ρωσική Yota έχει παρουσιάσει το πρώτο της smartphone με δύο οθόνες, το YotaPhone. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της συσκευής είναι το γεγονός ότι η οθόνη που βρίσκεται στην πλάτη της συσκευής είναι τεχνολογίας e-ink, η οποία χρησιμεύει στην προβολή ειδοποιήσεων και άλλων στοιχείων, με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας.

Ένα από τα αρνητικά του όμως είναι πως το πρώτο YotaPhone δεν κυκλοφόρησε σε πολλές χώρες και όχι μόνο αυτό, αλλά και η κυκλοφορία του δεύτερου μοντέλου εντός του 2015 στις ΗΠΑ, ακυρώθηκε λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην παραγωγή του. Ωστόσο υπάρχουν και καλά νέα για την εταιρεία, που αφορούν το YotaPhone 3, το νέο smartphone της εταιρείας που είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του μέσα στο επόμενο έτος. Η Yota υπέγραψε συμφωνία με τη ZTE, με την Κινέζικη εταιρεία να αναλαμβάνει την κατασκευή των επόμενων smartphone με το λογότυπο των Ρώσων. Με δεδομένο ότι η ZTE κυκλοφορεί ήδη αρκετές συσκευές της σε πολλές περιοχές του πλανήτη, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι κάπως έτσι θα υπάρξει καλύτερη προώθηση του YotaPhone σε περισσότερες αγορές.

Προς το παρόν δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου μοντέλου, ενώ άγνωστη είναι και η ημερομηνία διάθεσης, με τις φήμες να κάνουν λόγο για το πρώτο τετράμηνο του 2016.
Yota και ZTE συνεργάζονται για την κατασκευή του YotaPhone 3 Yota και ZTE συνεργάζονται για την κατασκευή του YotaPhone 3 Reviewed by D.Pap on 11:16 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.