google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Έρχονται τα νέα Nexus μοντέλα της Google στις 29 Σεπτεμβρίου - Techland.gr

Ads

Έρχονται τα νέα Nexus μοντέλα της Google στις 29 Σεπτεμβρίου



Το φανατικό και πιστό κοινό του Android «τρέφει» μια ιδιαίτερη αγάπη στις Nexus συσκευές που προσφέρουν μια «καθαρή» stock έκδοση του λειτουργικού, οπότε είναι λογικό να γράφονται πολλά για τα επερχόμενα δύο νέα smartphones που θα δούμε αυτό το φθινόπωρο. Μπορεί τα νέα Note Galaxy 5 και Moto Χ Pure Edition να έχουν ήδη παρουσιαστεί, ωστόσο κάποιοι είναι ενθουσιασμένοι περισσότερο με την προοπτική ότι σε λίγο καιρό θα δουν μια νέα έκδοση και συνέχεια του περίφημου Nexus 5 το οποίο είχε λάβει μεγάλης και θετικής αποδοχής.

Μετά από δύο χρόνια το Nexus 5 ανανεώνεται, επανακυκλοφορεί και γίνεται ακόμη καλύτερο με την κατασκευή του να αναλαμβάνει και πάλι η LG.

Με αναφορά στο CNET, δίνεται η πληροφορία πως η Google θα παρουσιάσει τα νέα της Nexus μοντέλα σε ειδική εκδήλωση στις 29 Σεπτεμβρίου. Το Nexus 5 θα αποτελέσει το μικρό μοντέλο και θα φέρει την υπογραφή της LG, ενώ το μεγαλύτερο μοντέλο με εμφανή διαφορά στο μέγεθος της οθόνης θα είναι το νέο Nexus 6 την κατασκευαστική επιμέλεια του οποίου θα έχει η Huawei.

Οι πιο πρόσφατες διαρροές για το Nexus 5 2015 ή αλλιώς γνωστό και ως Nexus 5X, μιλούν για μια συσκευή με οθόνη Full HD 5,2 ιντσών, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 808, GPU Adreno 418, RAM 3GB, 16GB ή 32GB αποθηκευτικό χώρο, οπίσθια κάμερα 12,3MP , εμπρόσθια 5MP και θύρα USB Type-C. Η ενσωματωμένη του μπαταρία είναι στα 2700mAh. Άλλος ένας λόγος που αναμένουμε με αγωνία το καινούργιο Nexus είναι ότι θα φοράει το ολοκαίνουριο Android 6.0 Marshmallow.

Και όπως ορίζει η παράδοση, με το λανσάρισμα των νέων Nexus για άλλη μία φορά η Google θα προβάλλει τις δυνατότητες μιας νέας έκδοσης του Android, άρα αυτό σημαίνει πως στις 29/9 θα δούμε λεπτομερώς και το νέο Android 6.0.

Επίσημες πληροφορίες για την ακριβή τιμολόγηση των νέων Nexus συσκευών δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα, ωστόσο εικάζεται ότι θα κοστίζουν λιγότερο από τις υπόλοιπες ναυαρχίδες κατασκευαστών όπως της Samsung, LG και HTC.

Πιο ειδικά, τις τελευταίες ώρες υπάρχουν κάποιες εκτιμήσεις όσον αφορά την τιμολόγηση του μοντέλου Nexus 5X, με τις τιμές να κυμαίνονται στα 358 ευρώ (399 δολάρια) για την έκδοση με τα 16GB ενσωματωμένη μνήμη και 403 ευρώ (449 δολάρια) για το μοντέλο των 32GB. Η συσκευή αναμένεται σε μαύρο, γαλάζιο και λευκό χρώμα.

Δεν έχουμε ουδεμία πληροφορία ή έστω υποθετική τιμή για το Huawei Nexus των 5,7 ιντσών.
Έρχονται τα νέα Nexus μοντέλα της Google στις 29 Σεπτεμβρίου Έρχονται τα νέα Nexus μοντέλα της Google στις 29 Σεπτεμβρίου Reviewed by D.Pap on 8:11 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.