google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 LG: Κάτι καινούργιο και ανατρεπτικό έχει να μας παρουσιάσει στις 1 Οκτωβρίου; - Techland.gr

Ads

LG: Κάτι καινούργιο και ανατρεπτικό έχει να μας παρουσιάσει στις 1 Οκτωβρίου;



Σε νέα «συνάθροιση» καλούνται να παρευρεθούν εκπρόσωποι του Τύπου σε μερικές εβδομάδες από τώρα, καθώς η Κορεάτικη LG -που ήδη θεωρείται μία από τις πολλές εταιρείες του τεχνολογικού κλάδου που ηγούνται της παγκόσμιας αγοράς- απέστειλε προσκλήσεις για νέο event στις 1 Οκτωβρίου. Δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία πέρα της αναγραφής της περιοχής όπου θα διεξαχθεί η εκδήλωση, δηλαδή στην Νέα Υόρκη.

Η εκδήλωση αυτή θα γίνει λίγες ημέρες πριν από την προγραμματισμένη ανακοίνωση των νέων Windows 10 στην Νέα Υόρκη από την Microsoft και λίγες ημέρες μετά την εμφάνιση της Google στο Σαν Φρανσίσκο όπου θα αναδειχθούν οι δύο νέες συσκευές της σειράς Nexus ( η μία εκ των οποίων θα κατασκευαστεί από την LG ).

Ίσως την πρώτη ημέρα του Οκτωβρίου να δούμε το νέο V10 της LG, ένα smartphone με δευτερεύουσα οθόνη. Αυτή φαίνεται να βρίσκεται στο πάνω μέρος της συσκευής, πάνω από την κύρια οθόνη. H δημοφιλή εταιρεία έχει πειραματιστεί και ρισκάρει πολύ, για παράδειγμα ήταν από τις πρώτους κατασκευαστές που εμπνεύστηκε και σχεδίασε καμπυλωτό και ευλύγιστο smartphone όπως το LG G Flex.

Γενικά η LG καταβάλλει προσπάθειες για να ξεχωρίσει μέσα στο πλήθος και δεν εγκαταλείπει το όραμα της να φτιάξει ένα φανταχτερό smartphone που θα το αγαπήσουν όλοι, οπότε θα περιμένουμε υπομονετικά να δούμε τι έχουν ετοιμάσει και πάλι οι Κορεάτες.
LG: Κάτι καινούργιο και ανατρεπτικό έχει να μας παρουσιάσει στις 1 Οκτωβρίου; LG: Κάτι καινούργιο και ανατρεπτικό έχει να μας παρουσιάσει στις 1 Οκτωβρίου; Reviewed by D.Pap on 11:57 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.