google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Huawei Nexus: Νέες φωτογραφίες της συσκευής των 5.7 ιντσών - Techland.gr

Ads

Huawei Nexus: Νέες φωτογραφίες της συσκευής των 5.7 ιντσών

H Google μόλις την περασμένη εβδομάδα, αποκάλυψε επισήμως ότι το Android 6.0 Marshmallow θα είναι το όνομα της επόμενης έκδοσης του δημοφιλούς λειτουργικού φορητών συσκευών το οποίο μάλιστα θα κυκλοφορούσε στις επόμενες εβδομάδες. Στα πλαίσια αυτά, η εταιρεία αναμένεται να αποκαλύψει δυο συσκευές που θα τις χρησιμοποιήσει ως βάση επίδειξης του νέου λογισμικού. Προσφάτως είχε κυκλοφορήσει μια εικόνα της Nexus συσκευής που ετοιμάζει η LG, ενώ πλέον είναι σειρά να ασχοληθούμε με την αντίστοιχη πρόταση ενός κινεζικού κατασκευαστή, της Huawei. Οι εικόνες που έχουμε συμπεριλάβει στο άρθρο μας, προέρχονται από έναν χρήστη που τις δημοσίευσε στο Google+ και είναι γνωστός υπό το ψευδώνυμο Tiesen Fu.

Οι εικόνες, μας επιτρέπουν να έχουμε μια πρώτη επαφή με το πίσω μέρος της συσκευής, το οποίο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αρχικά οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν ότι η συσκευή φέρει στο πίσω μέρος σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, όπως και η πρόταση της LG. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εστιάζεται στο πάνω panel στο οποίο στεγάζεται η κάμερα, το φλας και πιθανόν το ηχείο. Σε άλλη εικόνα βλέπουμε το πίσω μέρος καλυμμένο από προστατευτική θήκη.

Η διάθεση της νέας αυτής συσκευής, θα αποτελέσει έναν σταθμό για την Huawei, καθώς θα την καταστήσει και επισήμως σαν έναν προμηθευτή Nexus συσκευών της Google. Από κοινού, θα προσπαθήσουν να καθιερωθούν στο high-end κομμάτι της αγοράς, ερχόμενη εξοπλισμένη με Snapdragon 820 επεξεργαστή και οθόνη των 5.7 ιντσών τύπου Quad HD.


Huawei Nexus: Νέες φωτογραφίες της συσκευής των 5.7 ιντσών Huawei Nexus: Νέες φωτογραφίες της συσκευής των 5.7 ιντσών Reviewed by D.Pap on 5:13 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.