Το Microsoft Lumia 940 XL αποκαλύφθηκε σε benchmark

Έχει λεχθεί πως η Microsoft φέτος κάνει μια νέα προσέγγιση με τα Windows 10 που θα γίνουν επίσημα στις 29 Ιουλίου και μαζί περιμέναμε και την κυκλοφορία των Windows 10 Mobile, αλλά τελικά θα έχουμε μια μικρή καθυστέρηση. Ταυτόχρονα η εταιρεία υποσχέθηκε πως θα δούμε νέα Windws ναυαρχίδα μέσα στο δεύτερο μισό του έτους και φημολογείται πως αυτή η συσκευή θα είναι το αποκαλούμενο Lumia 940 XL.

Η συσκευή με κωδική αρίθμηση μοντέλου RM-1100, που φημολογείται ότι είναι το Lumia 940 XL, ήταν παρών σε νέο benchmark και εμφανίστηκε με οθόνη 5,7 ιντσών QHD, 1,5 GB RAM (πιθανόν συνολικά η μνήμη να αγγίζει τα 2GB και τα 1,5 GB να είναι διαθέσιμα στον χρήστη), ενώ φαίνεται να χρησιμοποιεί το SoC Qualcomm Snapdragon 810 με την GPU Adreno 430. H οπίσθια ψηφιακή κάμερα θα έχει αισθητήρα με ανάλυση 17 MP, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν ότι θα είναι 20 MP, με δυνατότητα καταγραφής video με ανάλυση 4Κ.

Το Lumia 940 XL θα λάβει την προβολή που του αναλογεί ως μια συσκευή ναυαρχίδα της Microsoft που ενσωματώνει τα νέα Windows 10 και κατά το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθεί επισήμως. Θα μπορούσε να έχει ένα βύσμα USB Type-C και ίσως ένα σύστημα σάρωσης της ίριδας του ματιού. Το φορτίο της μπαταρίας του φημολογείται ότι θα είναι 3300mAh.

Πώς σας φαίνεται το 940 XL, βάσει των φημών; Τι θα θέλατε να δείτε από την νέα ναυαρχίδα της Microsoft;
Το Microsoft Lumia 940 XL αποκαλύφθηκε σε benchmark Το Microsoft Lumia 940 XL αποκαλύφθηκε σε benchmark Reviewed by D. Papadopoulos on 6:34 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.