google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Δείτε τον πιο εύκολο τρόπο για να τρέξετε Android εφαρμογές στο PC σας μέσα από τον Chrome! - Techland.gr

Ads

Δείτε τον πιο εύκολο τρόπο για να τρέξετε Android εφαρμογές στο PC σας μέσα από τον Chrome!

Θέλετε να παίξετε Android παιχνίδια στον υπολογιστή σας ή στο laptop σας; Δείτε πώς μπορείτε να τα καταφέρετε μέσα σε 5 λεπτά χρησιμοποιώντας τον Google Chrome!
Δεν ανακάλυψα την Αμερική, γνωρίζω όπως και αρκετοί πιθανόν από εσάς το BlueStacks, που κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά, η σημερινή παρουσίαση όμως αφορά κάτι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο. Ένα προγραμματάκι που μέσα από τον Google Chrome σας επιτρέπει να παίζετε Android παιχνίδια ή εφαρμογές, χρησιμοποιώντας το ποντίκι του υπολογιστή σας!

Πριν ξεκινήσετε, χρησιμοποιήστε τον Google Chrome για να διαβάσετε τη συνέχεια, αυτός θα είναι η επιφάνεια εργασίας σας αν θέλετε να παίξετε παιχνιδάκια ή να ανοίξετε Android εφαρμογές στον υπολογιστή σας! Τέλος οι εισαγωγές, πάμε να δούμε τα βήματα:
1. Σιγουρευτείτε ότι έχετε την τελευταία έκδοση του Google Chrome.
2. Εγκαταστήστε το ARC Welder μέσα από το Chrome App Store.
Running-Android-Apps-In- Chrome-3
3. Kατεβάστε στον υπολογιστή σας τα apk αρχεία των Android εφαρμογών που θέλετε να τρέχετε μέσα από τον Chrome με το APK Downloader. Στο πλαίσιο θα βάζετε το link του Play Store από το Android App που σας ενδιαφέρει και πατώντας Generate Download Link θα σας κατεβάζει στον υπολογιστή το apk της εφαρμογής που επιλέξατε!
Running-Android-Apps-In- Chrome-5
4. Aνοίξτε τον Google Chrome και επιλέξτε την εφαρμογή ARC Welder.
5. Επιλέξτε έναν φάκελο από τον υπολογιστή σας.
6. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Add your APK στο παράθυρο που θα σας ανοίξει.
7. Πηγαίνετε στον φάκελο όπου κάνατε λήψη του APK της Android εφαρμογής που σας ενδιαφέρει με το βήμα 3.
8. Επιλέξτε τις κατάλληλες ρυθμίσεις μέσα από το νέο παράθυρο ώστε να τρέξει σωστά η Android εφαρμογή στον υπολογιστή σας, οριζόντιος ή κάθετος προσανατολισμός, ή επιλογή για να χρησιμοποιήσετε ολόκληρη την οθόνη του PC σας!
Running-Android-Apps-In- Chrome-1
9. Πατήστε Launch App και διασκεδάστε!
Running-Android-Apps-In- Chrome-2

Αξίζει; Δουλεύει;

Δοκιμάσαμε αρκετές Android εφαρμογές και οι περισσότερες δούλευαν ικανοποιητικά, εξάλλου δεν θα χάσετε και τίποτα, μόνο 5 λεπτά από τη ζωή σας! Αξίζει για να παίζετε Android παιχνίδια σε full screen στην οθόνη του υπολογιστή σας, δεν νομίζετε; ;)
Δείτε τον πιο εύκολο τρόπο για να τρέξετε Android εφαρμογές στο PC σας μέσα από τον Chrome! Δείτε τον πιο εύκολο τρόπο για να τρέξετε Android εφαρμογές στο PC σας μέσα από τον Chrome! Reviewed by D.Pap on 11:15 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.