google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τα δυο νέα Microsoft Lumia θα είναι μεταλλικά και θα έχουν σύγχρονα specs - Techland.gr

Ads

Τα δυο νέα Microsoft Lumia θα είναι μεταλλικά και θα έχουν σύγχρονα specs



Υπάρχει εδώ και εβδομάδες μια φήμη ότι η Microsoft έχει υπό ανάπτυξη δύο νέες Lumia ναυαρχίδες με τις κωδικές ονομασίες Talkman και Cityman. Τα δύο νέα high-end smartphones του γίγαντα του software θα τρέχουν τα Windows 10 Mobile και έχουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτά και μάλιστα εικάζεται ότι θα έχουν πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Το ότι δίνονται τόσες λεπτομέρειες δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι ισχύουν οι νέες φήμες, αλλά εάν αποδειχθούν ακριβείς όλα, τότε η Microsoft σε αυτά τα νέα της μοντέλα θα έχει πραγματοποιήσει σημαντική πρόοδο από κάθε άποψη, είτε μιλάμε για γενική απόδοση είτε μιλάμε για κατασκευαστική ποιότητα.

Σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες φήμες, το μικρότερο Lumia Talkman και το μεγαλύτερο Lumia Cityman θα έρθουν με μεταλλικό πλαίσιο και polycarbonate πλαστικό στο πίσω μέρος. Επιπρόσθετα, οι δύο νέες συσκευές θα είναι εμπνευσμένες από τα στοιχεία του Lumia 830, όσον αφορά τον εξωτερικό σχεδιασμό, ενώ πιθανολογείται ότι θα υπάρξει και υποδοχή θύρας USB Type-C. Αυτή η μορφή της γνωστής θύρας δεδομένων θα χρειαστεί για το Continuum feature. Οι ίδιες φήμες συμπληρώνουν πως οι νέες συσκευές θα έχουν δυνατότητα wireless charging, αλλά και σάρωση ίριδας. Προφανώς, το scanner της ίριδας του ματιού θα υποστηρίζεται από το Windows Hello, το βιομετρικό security feature με το οποίο θα έρχονται οι Windows 10 συσκευές.

Άλλη ενδιαφέρουσα πληροφορία που διέρρευσε είναι η εμφάνιση ενός διαδόχου του Nokia Lumia 1020 που θα κάνει χρήση αισθητήρα ανάλυσης 41 Megapixel και υψηλής απόδοσης φακού.

Οι σύντομες περιγραφές που δόθηκαν σύμφωνα με ανεπίσημα στοιχεία, μας λένε τα εξής: Tο Lumia Talkman, φημολογείται ότι θα έχει οθόνη διαγώνιου 5,2 ιντσών ανάλυσης QHD, SoC της Qualcomm με εξαπύρηνο επεξεργαστή, πιθανότατα το Snapdragon 808, 3 GB RAM, αποθηκευτικό χώρο 32 GB, microSD υποδοχή, 20 Megapixel αισθητήρα για την κύρια camera, 5 Megapixel αισθητήρα για τη δεύτερη camera και μπαταρία φορτίου 3.000 mAh.

Από την άλλη πλευρά, έχουμε το μεγαλύτερο μοντέλο που υποτίθεται πως θα περιέχει οθόνη διαγώνιου 5,7 ιντσών ανάλυσης QHD, SoC από την Qualcomm με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 32 GΒ αποθηκευτικό χώρο, 3.300 mAh φορτίο μπαταρίας, 20 Megapixel αισθητήρα για την κύρια camera και 5 Megapixel για την εμπρόσθια camera.

Έστω και ανεπίσημα, φαντάζουν άκρως ανταγωνιστικές συσκευές, εσάς πως σας ακούγονται όλα αυτά;
Τα δυο νέα Microsoft Lumia θα είναι μεταλλικά και θα έχουν σύγχρονα specs Τα δυο νέα Microsoft Lumia θα είναι μεταλλικά και θα έχουν σύγχρονα specs Reviewed by D.Pap on 10:19 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.