google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 LG G4: Άντεξε 2 ώρες κάτω από το νερό [video] - Techland.gr

Ads

LG G4: Άντεξε 2 ώρες κάτω από το νερό [video]

To LG G4 είναι από τις ναυαρχίδες που δεν έχουν κάποια επίσημη πιστοποίηση από τον κατασκευαστή για αντοχή σε νερό ή σκόνη. Ωστόσο, όπως κάθε νέα mainstream ναυαρχίδα, έτσι και το LG G4 δεν θα μπορούσε να περάσει από τη γνωστή δοκιμασία με το νερό.

Youtuber πήρε στα χέρια του το LG G4 και το βύθισε σε 10 εκατοστά νερό για δυο ώρες με αποτέλεσμα να μείνει άθικτο και αυτό έχει να κάνει με την πολύ καλή στεγανοποίηση στο πίσω μέρος του τηλεφώνου. Ωστόσο, το νερό κατάφερε να μπει μέσα αλλά το αξιοσημείωτο είναι ότι δεν κατάφερε να κάνει κάποια ζημιά.
Στη συνέχεια ο youtuber πήρε το κινητό και την μπαταρία, τα έβαλε σε σακούλα με ρύζι για να απορροφηθεί η υγρασία και αναφέρει ότι λειτούργησε χωρίς προβλήματα. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην το επιχειρήσετε από την στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη πιστοποίηση, εκτός αν συμβεί κάποιο ατύχημα.
Αντίστοιχα να θυμίσουμε ότι όσον αφορά στους δυο μεγάλους αντιπάλους Apple και Samsung, είδαμε τις ναυαρχίδες τους iPhone 6 και Samsung Galaxy S6 να δοκιμάζονται σε βραστό νερό, με το iPhone 6 να επανέρχεται για λίγο στο κρύο νερό. Τέλος, το HTC One M9 σε αντίστοιχο test άντεξε περίπου ένα 20λεπτο πριν σβήσει η οθόνη του κάτω από το νερό.
Δείτε επίσης: LG G4 ελληνικό hands-on video
lg g4 water
LG G4: Άντεξε 2 ώρες κάτω από το νερό [video] LG G4: Άντεξε 2 ώρες κάτω από το νερό [video] Reviewed by D.Pap on 8:40 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.