google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Meizu Note 2: Διαρροή φωτογραφίας πριν την επίσημη αποκάλυψή του - Techland.gr

Ads

Meizu Note 2: Διαρροή φωτογραφίας πριν την επίσημη αποκάλυψή του

Εδώ και λίγες εβδομάδες κυκλοφορεί η φήμη ότι η Meizu θα αποκαλύψει το Meizu M1 Note 2 (ή M2 Note) στις 2 Ιουνίου, την στιγμή που η εταιρεία έχει προγραμματίσει event για εκείνη την ημέρα. Πλέον έχει διαρρεύσει και μια φωτογραφία της συσκευής στο Internet, αποκαλύπτοντας ότι ο διάδοχος του M1 Note μάλλον βρίσκεται αρκετά κοντά στην παρουσίασή του. 

Στην φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο το Meizu M1 Note 2 βρίσκεται στην αριστερή πλευρά, δίπλα από το Meizu Mx4 Pro. Σύμφωνα με τις φήμες θα διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, κάτι που δεν φαίνεται ξεκάθαρα στην φωτογραφία. Πάντως ενδέχεται η εικονιζόμενη συσκευή να μην είναι η τελική έκδοσή της. Το υπόλοιπο hardware της συσκευής παραμένει μυστήριο, ενώ από τη φωτογραφία φαίνεται πως θα τρέχει Android 5.1.0, με το skin Flyme OS της Meizu. 

Σύμφωνα με την πηγή που διέρρευσε τη φωτογραφία, η τιμή πώλησης της συσκευής θα είναι ίδια με την τιμή εκκίνησης του M1 Note, δηλαδή περίπου 140 ευρώ. 
Meizu Note 2: Διαρροή φωτογραφίας πριν την επίσημη αποκάλυψή του Meizu Note 2: Διαρροή φωτογραφίας πριν την επίσημη αποκάλυψή του Reviewed by D.Pap on 3:24 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.