google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Sony Xperia Z4: Διαρροή φωτογραφίας φανερώνει τον σχεδιασμό του - Techland.gr

Ads

Sony Xperia Z4: Διαρροή φωτογραφίας φανερώνει τον σχεδιασμό του

Αν και από τις διαρροές έχουμε μάθει πολλές τεχνικές πληροφορίες από την νέα ναυαρχίδα της Sony, δεν έχουμε ακόμα ξεκάθαρη εικόνα του τελικού σχεδιασμού του. Σήμερα όμως ήρθε στο φως μια νέα φωτογραφία η οποία μας απεικονίζει τον πιθανό σχεδιασμό της ανερχόμενης συσκευής.



Σαν μέγεθος αναμένεται να μην διαφέρει και πολύ από τον προκάτοχό του, Xperia Z3, μιας και οι φημολογούμενες διαστάσεις του είναι 146.3×71.9×7.2 χλστ. και η οθόνη του 5.2 ιντσών, φαίνεται ότι θα γίνουν σχεδιαστικές αλλαγές στα μηχανικά μέρη της συσκευής και ελαχιστοποίηση του bezel.

Βλέπουμε ότι το ηχείο μετακόμισε στο όριο της άκρης του κινητού στο πάνω μέρος της συσκευής, και η μπροστινή κάμερα και οι αισθητήρες (εγγύτητας, φωτός κλπ) έχουν έρθει πιο κοντά στο λογότυπο της Sony και είναι τοποθετημένα αντίστροφα συγκριτικά με το Xperia Z3.

Μιας και η φωτογραφία απεικονίζει μόνο το πάνω μέρος της συσκευής, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν το ίδιο θα συμβεί και στο κάτω μέρος του κινητού, και η Sony αξιοποιήσει δύο στερεοφωνικά ηχεία στα άκρα της συσκευής.

Το Sony Xperia Z4 αναμένεται να κυκλοφορήσει με ταχύτερο επεξεργαστή, ίσως μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης, και με αναβαθμισμένη κάμερα πιθανότατα με τον νέο αισθητήρα ΙΜΧ230 ο οποίος προσφέρει HDR σε πραγματικό χρόνο και πιο ακριβής αυτόματη εστίαση. Σύμφωνα με το Geekbench, η συσκευή θα κυκλοφορήσει με Android Lollipop 5.0.2, εξοπλισμένο με τον νέο οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810 και 3GB μνήμης RAM τύπου DDR4.

Όσον αφορά την μπαταρία, δυστυχώς δεν υπάρχουν διαθέσιμα ακόμα κάποια νούμερα, αλλά εάν κρίνουμε από την απόδοση της μπαταρίας του Xperia Z3, σίγουρα θα μείνουμε ικανοποιημένοι.
Sony Xperia Z4: Διαρροή φωτογραφίας φανερώνει τον σχεδιασμό του Sony Xperia Z4: Διαρροή φωτογραφίας φανερώνει τον σχεδιασμό του Reviewed by D.Pap on 8:33 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.