google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Oppo R7: Video από το φουτουριστικό smartphone χωρίς bezel - Techland.gr

Ads

Oppo R7: Video από το φουτουριστικό smartphone χωρίς bezel

Αφού σχεδόν τερμάτισαν τα κοντέρ με το πάχος των smartphones, ο επόμενος στόχος των Κινέζων είναι να εξαφανίσουν τα bezel γύρω από την οθόνη. Πρόσφατα μια άγνωστη εταιρεία κυκλοφόρησε το Subor S3 ως το πρώτο bezel-less στον κόσμο.

Τώρα όμως έρχεται η σειρά της γνωστής πλέον Oppo να αντεπιτεθεί με το δικό της κινητό που στα πλάγια τα bezel είναι σχεδόν ανύπαρκτα.
Σήμερα διέρρευσαν φωτογραφίες και video που επιβεβαιώνουν τη νέα συσκευή την οποία έχει η Oppo στα σκαριά και η οθόνη είναι από άκρη σε άκρη. Το GSMArena αναφέρει ότι είναι το Oppo R7 και αναμένεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6795 και κάμερα 20.7 Megapixel.

Μένει να δούμε πόσο βολικά είναι τα smartphones που δεν έχουν καθόλου περιθώρια για να τα πιάσεις αλλά και πόσο ασφαλή είναι, από τη στιγμή που η οθόνη σε μια πιθανή πτώση δεν προστατεύεται από πουθενά.







Πηγή: 1,2
Oppo R7: Video από το φουτουριστικό smartphone χωρίς bezel Oppo R7: Video από το φουτουριστικό smartphone χωρίς bezel Reviewed by D.Pap on 8:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.