google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 LG: Αυτό είναι το (κυρτό) LG G4 - Techland.gr

Ads

LG: Αυτό είναι το (κυρτό) LG G4



Η LG έχει επιβεβαιώσει επίσημα ότι ετοιμάζεται για την αποκάλυψη της νέας ναυαρχίδας της, LG G4, το οποίο δεν αποκλείεται να δούμε τον Απρίλιο ή τον Μάιο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.

Από το account @Onleaks στο twitter έχει διαρρεύσει ένα «early, non final, press render» της συσκευής, στο οποίο υποτίθεται ότι βλέπουμε την πλάτη του G4. Αν είναι πράγματι αληθινό, τότε η πλάτη της συσκευής εμφανισιακά δεν διαφοροποιείται από το LG G3. Αυτό που έχει ενδιαφέρον όμως είναι η συσκευή εμφανίζεται να έχει μια μικρή κυρτότητα.

Από τον ίδιο leaker, διέρρευσαν άλλες τρεις εικόνες της συσκευής με την μπροστινή, την πλαϊνή όψη και την πίσω όψη της συσκευής.

Εκτός από τις εικόνες και το early press render, στο tweet δίνονται και οι διαστάσεις της συσκευής, που είναι 148,9 x 76,5 x 9,9 χιλιοστά. Αν είναι αυτές οι ακριβείς διαστάσεις, τότε το G4 θα είναι πιο μακρύ, πιο πλατύ και πιο λεπτό από το G3.

Όσο πλησιάζουμε στην επίσημη ανακοίνωση της συσκευής τόσο περισσότερες πληροφορίες θα μαθαίνουμε για την πολυαναμενόμενη ναυαρχίδα της LG. Τι πιστεύετε ότι θα δούμε από την LG και τι περιμένετε από την εταιρεία;
LG: Αυτό είναι το (κυρτό) LG G4 LG: Αυτό είναι το  (κυρτό) LG G4 Reviewed by D.Pap on 8:35 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.