google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 LG G Flex 2 το πρώτο Ελληνικό Hands-on video + παρουσίαση - Techland.gr

Ads

LG G Flex 2 το πρώτο Ελληνικό Hands-on video + παρουσίαση

Το LG G Flex 2 μπορεί να μην πρόκειται για κάποια value for money συσκευή που ασχολούμαστε συνήθως , αλλά έχει κάθε λόγο να είναι μια ακριβή συσκευή που αξίζει τα λεφτά της. Όπως υποδηλώνει και ο τίτλος, καταφέραμε και έχουμε τη τιμή να είμαστε οι πρώτοι στην Ελλάδα που το πιάνουμε στα χέρια μας και σας το παρουσιάζουμε με Hands-on video. Προσωπικά, θα το χαρακτήριζα ένα μικρό τεχνολογικό επίτευγμα, καθώς δεν έχουμε συναντήσει παρόμοια τεχνογνωσία και θα σας εξηγήσω ευθύς αμέσως.
LG G Flex 2, γιατί ξεχωρίζει;
Η LG με το G Flex 2 έχει καταφέρει με ευκολία να κάνει τη διαφορά και να ξεχωρίσει από τις άλλες εταιρείες μονοπωλώντας το ενδιαφέρον, όπως και έγινε στην CES 2015 που πραγματοποιήθηκε πριν μερικές βδομάδες. Για δεύτερη φορά στην ιστορία, η LG κατασκεύασε το δεύτερο στο κόσμο ελαστικό αλλά και κυρτό smartphone στο κόσμο.


P-OLED

Το LG G Flex 2 έχει οθόνη τεχνολογία P-OLED, που σημαίνει πως το κάθε pixel ξεχωριστά μπορεί να απενεργοποιείται μεμονωμένα. Πρακτικά, όταν στην οθόνη θα εμφανίζεται μια εικόνα με μαύρα pixels, αυτά θα είναι απενεργοποιημένα και η συσκευή θα εξοικονομεί ενέργεια, κοινώς, θα έχει μεγαλύτερη αυτονομία. Η συγκεκριμένη λειτουργία γίνεται ακόμα πιο χρήσιμη στην προβολή ειδοποιήσεων, καθώς δε χρειάζεται να ενεργοποιηθούν όλα τα pixels στην οθόνη, παρά μόνο εκείνα που χρειάζονται για την προβολή της ειδοποίησης.

Παρόλα αυτά, το Flex 2 έχει και notification led που θα δούμε στο hands-on video που ετοιμάσαμε για εσάς, όπως φυσικά και στο video δεν παραλείψαμε την τεχνολογία P-OLED.


Το κεφάλαιο στον χώρο της τεχνολογίας που λέγεται LG G Flex 2 δε σταματάει εδώ, αλλά θα ακολουθήσουν άλλα 2 αποκλειστικά άρθρα με τη παρουσίαση & δοκιμή της κάμερας, αλλά και bend test όπου θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το κυρτό phablet επίπεδο! Stay Online!

Τιμή και διαθεσιμότητα για Ελλάδα

Το LG G Flex 2 σύμφωνα με την εταιρεία θα κυκλοφορήσει μετά τις 15 Μαρτίου με τη τελικήτιμή να ξεκινάει στα 749 € με ΦΠΑ. Θα μπείτε στο πειρασμό;
LG G Flex 2 το πρώτο Ελληνικό Hands-on video + παρουσίαση LG G Flex 2 το πρώτο Ελληνικό Hands-on video + παρουσίαση Reviewed by D.Pap on 8:30 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.