google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Υποδεχθείτε το Google Store, το νέο online κατάστημα για όλες τις συσκευές της Google - Techland.gr

Ads

Υποδεχθείτε το Google Store, το νέο online κατάστημα για όλες τις συσκευές της Google



Αθόρυβα και χωρίς φανφάρες η Google μετέφερε από χθες τις συσκευές που πωλούνταν μέσω του Play Store, στο νέο της δικτυακό κατάστημα ονόματι Google Store. Ξεχωρίζοντας λοιπόν τα ψηφιακά από τα φυσικά προϊόντα μπορεί να σημαίνει μεγάλες αλλαγές και στη διαθεσιμότητα, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να τις δούμε ακόμα και στην Ελλάδα.
Στο νέο Google Store λοιπόν, το οποίο λειτουργεί προς το παρόν μόνο στις ΗΠΑ (μη βιάζεστε, ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν) μπορούμε να βρούμε όλες τις συσκευές που πωλούνταν μέχρι σήμερα στο Play Store και εννοούμε το Nexus 6, το Nexus 9 και το Nexus Player, όλα τα Android Wear ρολόγια, τα Chromebook laptop με λειτουργικό Chrome OS, το Chromecast και τον έξυπνο θερμοστάτη Nest, μαζί με τα αξεσουάρ τους. Εκεί μεταφέρθηκε και το Android Manager, η σελίδα στην οποία μπορούμε να κλειδώσουμε και να διαγράψουμε τα δεδομένα της χαμένης μας συσκευής και θα το βρούμε στη sidebar όπου κάνουμε login.





Ο λόγος που μας δίνει την αίσθηση ότι κάτι θα αλλάξει στη διαθεσιμότητα των συσκευών και θα τις δούμε επιτέλους σε περισσότερες χώρες και ίσως στην Ελλάδα, είναι ότι στην Ευρωπαϊκή Ένωση όπου η Google καλώς ή κακώς κυνηγιέται ανελέητα, διαφέρει το νομικό πλαίσιο όσον αφορά την εμπορία ψηφιακών προϊόντων (εφαρμογών) και φυσικών προϊόντων (συσκευών). Μπορεί λοιπόν η λύση στο πρόβλημα να είναι αυτή, αλλά δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το θέμα.

Μπορείτε να χαζέψετε προϊόντα και τιμές μπαίνοντας στο https://store.google.com και προσθέτοντας την κατάληξη ?gl=US σε κάθε link που ανοίγετε για να μεταφερθείτε στο αμερικάνικο Google Store.




doctorandroid
Υποδεχθείτε το Google Store, το νέο online κατάστημα για όλες τις συσκευές της Google Υποδεχθείτε το Google Store, το νέο online κατάστημα για όλες τις συσκευές της Google Reviewed by D.Pap on 10:17 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.