google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αυτό είναι το Apple Watch με τιμή από $349 έως $10.000 - Techland.gr

Ads

Αυτό είναι το Apple Watch με τιμή από $349 έως $10.000

Αν και η Apple ανακοίνωσε επίσημα το Apple Watch τον περασμένο Σεπτέμβριο, σχεδόν οκτώ μήνες μετά -και παραπάνω- θα ξεκινήσει η διάθεση του. Στις 24 Απριλίου για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι.
Σε μία εκδήλωση, αφιερωμένη στον νέο MacBook αλλά και στο Apple Watch, η εταιρεία ήθελε να ανακοινώσει την διάθεση και το κόστος του τελευταίου της δημιουργήματος. Η εταιρεία έδειξε ξανά τον σχεδιασμό στο έξυπνο ρολόϊ της, το λειτουργικό του σύστημα καθώς και τις δυνατότητες και τις εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για αυτό και που εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες του hardware και των αισθητήρων που διαθέτει σχετικά με την υγεία και την φυσική κατάσταση.

Πέρα από την άσκηση και την παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης, οι χρήστες του Apple Watch μπορούν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις κάθε είδους ή ακόμα και να απαντούν σε κλήσεις και να μιλούν ενώ επιπλέον μπορούν και να πραγματοποιούν πληρωμές, μέσω του Apple Pay. Να σημειώσουμε, ότι για ορισμένες από τις λειτουργίες του, αν όχι για τις περισσότερες, απαιτεί την συνεργασία/ σύνδεση του με iPhone όπως για τη διεξαγωγή τηλεφωνικών κλήσεων από το ρολόι.


Όπως είχε πει και την περασμένη φορά ο Tim Cook, το Apple Watch είναι "η πιο προσωπική συσκευή" που έχει κατασκευάσει ποτέ η Apple, και συνδυάζει την υψηλή τεχνολογία, τα εξαιρετικά υλικά (κρύσταλλο ζαφείρι, μέταλλο, χρυσό), την υψηλή ποιότητα κατασκευής (είναι και αδιάβροχο) με την υψηλή αισθητική.
Το Apple Watch δεν διαφοροποιείται από την γνωστή σχεδιαστική γλώσσα της Apple, και επιδεικνύει όμορφες καμπύλες και προσοχή στην λεπτομέρεια.



Στα δεξιά, η συσκευή διαθέτει ένα πλήκτρο λειτουργιών (π.χ άμεση πρόσβαση στις επαφές) καθώς και μία ευμεγεθή κορώνα που η Apple ονομάζει ψηφιακή κορώνα, η οποία δίνει επιπλέον "αίσθηση κλασικού" στο έξυπνο ρολόϊ της, ενώ χρησιμεύει και για την πλοήγηση στα διάφορα μενού του λειτουργικού συστήματος, για να κάνει ο χρήστης ζουμ σε φωτογραφίες ή στους χάρτες και άλλα.



Σύμφωνα με την εταιρεία, η λειτουργία και ενσωμάτωση της στο λειτουργικό σύστημα είναι απαράμιλλη. Εξάλλου αν ο χρήστης πατήσει την κορώνα, ενεργοποιείται η Siri. Χρησιμοποιώντας την Siri μπορεί να εκκινεί εφαρμογές, να ρωτάει για πληροφορίες ή να ορίζει υπενθυμίσεις.
Στο πίσω μέρος, στην επιφάνεια δηλαδή που έρχεται σε επαφή με το δέρμα του χρήστη, υπάρχουν τέσσερις "sapphire" αισθητήρες (για την μέτρηση καρδιακών παλμών) που προστατεύονται από ζιργκόν (συνθετικό διαμάντι) ενώ σε εκείνο το σημείο είναι που προσαρμόζεται και ο φορτιστής. Η συσκευή φορτίζεται ασύρματα (χρησιμοποιώντας τον ειδικό φορτιστή MagSafe) και με ασφάλεια καθώς ειδικοί μαγνήτες προσαρμόζουν τον φορτιστή στο πίσω μέρος της συσκευής με εξαιρετική ακρίβεια.



Το Apple Watch διαθέτει ηχείο/ μικρόφωνο και όλο το hardware που ενσωματώνει, παρά την πολυπλοκότητα του βρίσκεται "συμπιεσμένο" σε ένα μικροσκοπικό board, το οποίο είναι και αδιάβροχο, με την ονομασία Apple S1.

Η εταιρεία έδωσε έμφαση και στην οθόνη αφής που διαθέτει το Apple Watch, αφού μπορεί και "αντιλαμβάνεται" την πίεση που ασκεί ο χρήστης πάνω στο κρύσταλλο ζαφείρι. Μπορεί για λόγους εξοικονόμισης ενέργειας να μην είναι "always-on", ενεργοποιείται ωστόσο άμεσα με μία κίνηση του καρπού.



Θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις, στις Apple Watch, Apple Watch Sport και Apple Watch Edition με βασικό υλικό το ανοξείδωτο ατσάλι, το αλουμίνι και το χρυσό 18 καρατίων (στο τελευταίο, η Apple έχει κάνει ειδική επεξεργασία ενισχύοντας το ώστε να είναι δύο φορές πιο ανθεκτικό και σκληρό). Η εταιρεία πάντως έχει δημιουργήσει επιπλέον νέα κράματα αλουμινίου και ανοξείδωτου ατσαλιού για να είναι πολύ πιο σκληρό, ανθεκτικό και με κορυφαίο φινίρισμα διατηρώντας το βάρος σε χαμηλά επίπεδα.

Το Apple Watch θα κυκλοφορήσει σε δύο μεγέθη (38mm και 42mm) και προσφέρεται τεράστια ποικιλία από σχέδια σε λουράκια, μπασελέ κ.ά.
Σήμερα η Apple ανακοίνωσε την διάθεση του iOS 8.2 και από σήμερα είναι διαθέσιμη και η εφαρμογή για το Apple Watch, με την βοήθεια της οποίας και φυσικά μέσω του iPhone οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται εφαρμογές ή ακόμα και τις ειδοποιήσεις.
Όσο αφορά στην αυτονομία, η Apple υπόσχεται all-day power life. To Apple Watch στο μέγεθος 38mm θα κοστίζει $349 ενώ στο μέγεθος των 42mm θα κοστίζει $399. To Apple Watch Sport θα κοστίζει από $549 έως &1049 (38mm) και $599 έως $1099 (42mm).
Το Apple Watch Edition θα κοστίζει αρκετές χιλιάδες δολάρια ($10.000). Η εταιρεία θα ξεκινήσεινα δέχεται προπαραγγελίες από τις 10 Απριλίου. Η σειρά Apple Watch θα είναι διαθέσιμη από τις 24 Απριλίου.



Περισσότερα: Αυτό είναι το Apple Watch με τιμή από $349 έως $10.000 - Akous. Νέα
Αυτό είναι το Apple Watch με τιμή από $349 έως $10.000 Αυτό είναι το Apple Watch με τιμή από $349 έως $10.000 Reviewed by D.Pap on 11:30 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.