google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 YouTube Kids: Η εφαρμογή για παιδιά θα κάνει ντεμπούτο στις 23 Φεβρουαρίου - Techland.gr

Ads

YouTube Kids: Η εφαρμογή για παιδιά θα κάνει ντεμπούτο στις 23 Φεβρουαρίου



Η Google ετοιμάζει ξεχωριστή εφαρμογή YouTube για τα παιδιά και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά (τουλάχιστον στην αρχή) για συσκευές Android στις 23 Φεβρουαρίου. Η δημιουργία του YouTube Kids ξεκίνησε με αφορμή τόσο την αύξηση του κοινού που παρακολουθεί videos ως οικογένεια, όσο και λόγω των πολλών παροτρύνσεων από γονείς.
Από την φωτογραφία που διέρρευσε, βλέπουμε ότι το YouTube Kids θα περιλαμβάνει πληθώρα από παιδικά τηλεοπτικά shows (Sesam Street, Reading Rainbow, DreamworksTV κ.ά.), κατηγορία με εκπαιδευτικά videos και φυσικά μουσικά videos από παιδικά τραγούδια.

Από θέμα ασφάλειας, αν το παιδί αναζητήσει ένα λίγο πιο ακατάλληλο video θα του εμφανίζεται μήνυμα να δοκιμάσει κάτι άλλο, ενώ οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίσουν χρονόμετρο που θα κλείνει αυτόματα την εφαρμογή και δεν θα είναι εφικτή η επανεκκίνηση της χωρίς την τοποθέτηση του σωστού password.
YouTube Kids: Η εφαρμογή για παιδιά θα κάνει ντεμπούτο στις 23 Φεβρουαρίου YouTube Kids: Η εφαρμογή για παιδιά θα κάνει ντεμπούτο στις 23 Φεβρουαρίου Reviewed by D.Pap on 2:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.