google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 To Galaxy S6 πέρασε από το AnTuTu και προκαλεί τον πανικό με το σκορ του! - Techland.gr

Ads

To Galaxy S6 πέρασε από το AnTuTu και προκαλεί τον πανικό με το σκορ του!



Το αναπόφευκτο τελικά συνέβη και μετά από διαρροές εικόνων του από κατασκευαστές θηκών, το επερχόμενο Galaxy S6 το βλέπουμε να «τεστάρεται» στο AnTuTu και η αγωνία κορυφώνεται, καθώς η συσκευή δείχνει να «σπάει» τα κοντέρ μετρήσεων και μένει να δούμε στην πράξη αν επαληθεύονται όλα αυτά.
Μιλώντας με λεπτομέρειες, να αναφέρουμε πως η νέα ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy S6, εθεάθη στο γνωστό benchmark test AnTuTu με την κωδική αρίθμηση μοντέλου SM-G925W8, μια ονομασία που αν και συνδυάζεται με αριθμούς και γράμματα, ως τώρα είναι η ανεπίσημη εμπορική ταυτότητα που φέρει η νέα ισχυρή συσκευή της Samsung. Το πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι πως η συσκευή τροφοδοτείται από το SoC Exynos Octa 7420 κατασκευασμένο με τη λιθογραφική διαδικασία των 14nm, διαθέτει octa-core CPU και συνοδεύεται από GPU ARM Mali-T760.Τα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια οθόνη διαγώνιου 5,1 ιντσών (λογικά Super AMOLED) με ανάλυση 1440×2560 pixel (576 ppi), 3 GB RAM, 32 GB ενσωματωμένη μνήμη, 20 Megapixel αισθητήρα για την κύρια ψηφιακή camera και 5 Megapixel για τη δεύτερη camera μπροστά. Με άλλα λόγια, για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνονται μέσω μιας δοκιμής τα όσα ακούσαμε και διαβάσαμε τα οποία ακόμη θεωρούνται φήμες και ανεπίσημες πληροφορίες.

Σε κάθε περίπτωση η διαρροή δίνει σημαντικές νέες πληροφορίες και μαθαίνουμε πως το Samsung Galaxy S6 σκόραρε 60.978 πόντους, αριθμός ο οποίος αποτελεί ρεκόρ. Το AnTuTu μας επιτρέπει να δούμε πως βελτιώθηκε ο Exynos 7420 σε σχέση με τον Exynos 5433 και μάλιστα αποδίδει πολύ καλύτερα στην απεικόνιση 3D αντικειμένων. Ευπρόσδεκτα όλα αυτά και μένει να δούμε και επίσημα στο Unpacked event της Samsung, 1η Μαρτίου στη Βαρκελώνη, πόσο ισχυρή μπορεί να είναι η νέα αυτή συσκευή.
To Galaxy S6 πέρασε από το AnTuTu και προκαλεί τον πανικό με το σκορ του! To Galaxy S6 πέρασε από το AnTuTu και προκαλεί τον πανικό με το σκορ του! Reviewed by D.Pap on 10:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.