google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Swatch: Ετοιμάζει το Swatch smartwatch που δεν χρειάζεται φόρτιση - Techland.gr

Ads

Swatch: Ετοιμάζει το Swatch smartwatch που δεν χρειάζεται φόρτιση

Εκτός από τους κατασκευαστές smartphones που έχουν κυκλοφορήσει σχεδόν όλοι από ένα έξυπνο ρολόι, και σύντομα περιμένουμε και το Apple Watch, στην αγορά έρχονται να μπουν και οι παραδοσιακοί κατασκευαστές ρολογιών. Η επόμενη είναι η ελβετική εταιρεία ρολογιών, Swatch η οποία ...σύμφωνα με τον CEO Nick Hayek θα κυκλοφορήσει το smartwatch στους επόμενους 3 μήνες.

Αυτό που αναφέρουν οι αναλυτές είναι ότι θέλει να συναγωνιστεί την Apple αφού θα βγουν στην αγορά την ίδια περίοδο.

Το ενδιαφέρον για το έξυπνο ρολόι της Swatch είναι ότι η μπαταρία του δεν θα χρειάζεται φόρτιση. Δυστυχώς αυτή είναι η μόνη πληροφορία που δόθηκε και δεν γνωρίζουμε πως ακριβώς μπορεί να γίνει αυτό. Για παράδειγμα θα μπορούσε να έχει μια μπαταρία η οποία όταν τελειώνει την αλλάζεις, όπως κάνεις στα κανονικά ρολόγια. Αν όμως καταφέρει να δώσει μεγάλη αυτονομία στο smartwatch θα είναι πολύ σημαντικό ατού έναντι των υπολοίπων και ειδικά όσον αφορά στην Apple η οποία λέγεται ότι φτάνει 2-3 μέρες λειτουργίας σε αναμονή, 2.5 ώρες βαριάς χρήσης και μέσο όρο 3.5 ώρες με ελαφριά χρήση.

Κατά τα άλλα το Swatch smartwatch θα έρθει με υποστήριξη για NFC για να μπορεί ο χρήστης να κάνει mobile πληρωμές και λέγεται ότι θα είναι συμβατό με Android και Windows Phone.

Swatch: Ετοιμάζει το Swatch smartwatch που δεν χρειάζεται φόρτιση Swatch: Ετοιμάζει το Swatch smartwatch που δεν χρειάζεται φόρτιση Reviewed by D.Pap on 4:11 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.