google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Nexus 6: Η Google απέτυχε να προβλέψει τη μεγάλη ζήτηση της συσκευής - Techland.gr

Ads

Nexus 6: Η Google απέτυχε να προβλέψει τη μεγάλη ζήτηση της συσκευής



Η εκρηκτική αύξηση ζήτησης για το Nexus 6 που κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο, συνέβαλε στην εξάντληση αποθεμάτων της συσκευής, με τους επίδοξους αγοραστές να μην μπορούν να το προμηθευτούν μέσω του Google Play, καθώς τους εμφανίζεται συνεχώς η ένδειξη «in and out of stock», οπότε δεν έμενε άλλη επιλογή στη Motorola από το να διαθέσει και από το δικό της website. Κι όμως, παρόλα αυτά το πρόβλημα παραμένει και αυτό δείχνει πως όσο και αν κατακρίθηκε η συσκευή λόγω τιμής και μεγέθους, έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες των πωλήσεων.

Σε ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων, ο CFO της Google, Patrick Pichette, αναφέρθηκε στο Nexus 6 και δήλωσε ότι η συσκευή είναι τόσο καλή που έλαβε εξαιρετικής αποδοχής και συνάμα, παραδέχτηκε ότι δεν είχαν προετοιμαστεί για την κάλυψη μιας τόσο μεγάλης ζήτησης. Δυστυχώς, ο εκπρόσωπος της Google δεν μας έδωσε ακριβείς αριθμούς πωλήσεων, δεν ξέρουμε τι έχει πουληθεί μέχρι σήμερα. Είναι λογικό με μια τόσο υψηλή τιμή ακόμη και η Google να έχει πέσει έξω στις προβλέψεις της.

Εκτός από το Google Play και τον επίσημο ιστότοπο της Motorola, το Nexus 6 μπορούν να βρουν οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες του και πολίτες των ΗΠΑ, μέσω του Best Buy, της AT&T, της Sprint, της T-Mobile, και της US Cellular.
Nexus 6: Η Google απέτυχε να προβλέψει τη μεγάλη ζήτηση της συσκευής Nexus 6: Η Google απέτυχε να προβλέψει τη μεγάλη ζήτηση της συσκευής Reviewed by D.Pap on 4:21 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.