google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Neptune φαντάζεται το «διαφορετικό» μέλλον smartphones και wearables - Techland.gr

Ads

Neptune φαντάζεται το «διαφορετικό» μέλλον smartphones και wearables

Neptune Hub - Neptune Pocket
Πρόκειται στην ουσία για ένα smartphone, το οποίο αποτελεί... αξεσουάρ του smartwatchκαι όχι το αντίθετο όπως συμβαίνει συνήθως. Το setup ονομάζεται Neptune Duo και αποτελείται από το Neptune Hub και το Neptune Pocket.

  • Το Neptune Hub είναι διαθέσιμο σε μικρό, μεσαίο και μεγάλο μέγεθος που δεν είναι ρυθμιζόμενα. Τρέχει το Android Lollipop και ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή, GPS, 4G, Bluetooth, Wi-Fi και NFC.
  • Το Neptune Pocket, που συνεργάζεται με το Hub, είναι, στην ουσία, μία οθόνη 5 ιντσών με μία μπαταρία 2.800mAh και κάμερες 8 και 2MPixels.
Η Neptune περιγράφει το Pocket σαν μία "interactive dummy display", με το concept της να προσπαθεί να αντιστρέψει τους ρόλους ενός έξυπνου ρολογιού και ενός έξυπνου τηλεφώνου.
Το δίδυμο κοστίζει περί τα 500 δολάρια και περισσότερες πληροφορίες για το πώς πραγματοποιείται η συναργασία μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο video.
Neptune φαντάζεται το «διαφορετικό» μέλλον smartphones και wearables Neptune φαντάζεται το «διαφορετικό» μέλλον smartphones και wearables Reviewed by D.Pap on 12:32 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.