google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 HTC Petra: Έρχεται το πρώτο wearable με εύκαμπτη οθόνη; - Techland.gr

Ads

HTC Petra: Έρχεται το πρώτο wearable με εύκαμπτη οθόνη;

Η HTC είναι η μόνη που δεν έχει παρουσιάσει ακόμη κάποιο smartwatch ή γενικότερα κάποια wearable συσκευή. Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες όμως σύντομα θα ακολουθήσει το trend των φορετών συσκευών αφού θα κυκλοφορήσει το πρώτο της smartband το οποίο αποκαλείται HTC Petra.

To HTC Petra λέγεται ότι θα έρθει με εύκαμπτη 1.8 ιντσών PMOLED οθόνη ανάλυσης 32х160 pixels ενώ μπορεί να έχει IP57 πιστοποίηση που σημαίνει ότι θα είναι αδιάβροχο. Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με τα όσα ακούγονται, θα έχει ST Micro STM32L151 chipset, Bluetooth, GPS, POGO Pin, USB support, μπαταρία που διαρκεί 3 μέρες, θα είναι συμβατό με Android 4.4 και άνω αλλά και iOS 7.0 και άνω. Ωστόσο δεν αναμένεται να τρέχει Android Wear αλλά RTOS (Real-Time Operating System), μια έκδοση που αναπτύσσεται από την HTC.

Από άποψη λειτουργιών, το HTC Petra θα έχει ξυπνητήρι, χρονόμετρο, features που σχετίζονται με το fitness αλλά και ανάλυση ύπνου. Θα προβάλλει notifications από το κινητό ενώ θα επιτρέπει στον χρήστη να ελέγχει την κάμερα του κινητού από το smartband.

Τέλος, λέγεται ότι το HTC Petra θα βγει στην αγορά μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου σε διάφορα χρώματα. Πολύ πιθανό να το δούμε να παρουσιάζεται μαζί με το HTC One M9 στην MWC 2015 1η Μαρτίου.
HTC Petra: Έρχεται το πρώτο wearable με εύκαμπτη οθόνη; HTC Petra: Έρχεται το πρώτο wearable με εύκαμπτη οθόνη; Reviewed by D.Pap on 9:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.