google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τον επόμενο μήνα περιμένουμε την ανακοίνωση των πρώτων VAIO smartphones - Techland.gr

Ads

Τον επόμενο μήνα περιμένουμε την ανακοίνωση των πρώτων VAIO smartphones

Για χρόνια η Sony στην αγορά των φορητών υπολογιστών συγκαταλεγόταν μεταξύ των ηχηρών ονομάτων και των αξιόλογων κατασκευαστών στη συγκεκριμένη κατηγορία τεχνολογικών προϊόντων και σε αυτό συνέβαλε η ιδιαίτερα εντυπωσιακή σειρά VAIO. Το περασμένο καλοκαίρι, όμως, η εταιρεία θέλησε να «αποτραβηχτεί» από την εν λόγω αγορά και έδωσε τη συγκατάθεσή της ώστε τα επόμενα φορητά PC της οικογενείας VAIO να κυκλοφορήσουν υπό νέα στέγη. Φαίνεται ότι ο νέος ιδιοκτήτης-μεγαλομέτοχος, έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και μεγάλα σχέδια για τη σειρά VAIO εμπλουτίζοντάς την ακόμη και με smartphones, ναι καλά διαβάσατε δεν σας γελούν τα μάτια σας, υπάρχουν βλέψεις να δούμε στην αγορά smartphones με το brand VAIO.

Η VAIO δεν έχει μιλήσει λεπτομερώς για το πότε ακριβώς θα έχουμε την έναρξη διάθεσης του πρώτου smartphone της, αλλά οι φήμες λένε ότι η ανακοίνωσή του πρώτου μοντέλου ενδεχομένως να πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η συσκευή ή οι συσκευές με το λογότυπο της VAIO θα εμφανιστούν στην CES, ενώ όσον αφορά το πρώτο της smartphone, αυτό θα διαθέτει οθόνη 5 ιντσών και λειτουργικό σύστημα Android. Μετά την απόσχιση, η Sony κατέχει μερίδιο της τάξεως του 5% στην εταιρεία VAIO.

Αν και είναι πολύ «φτωχό» το όλο ρεπορτάζ για τη νέα VAIO συσκευή, κάποιοι λένε ότι η συσκευή θα διαθέτει μια ειδική εφαρμογή για την διαχείρισης κλήσεων, εισερχομένων emails και video.
Υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός στο χώρο και η VAIO πρέπει να πιεστεί πολύ για να αναδειχθεί, αυτό ίσως το καταφέρει εφόσον μπορέσει να κοστολογήσει σε λογικά πλαίσια τις συσκευές της.
Τον επόμενο μήνα περιμένουμε την ανακοίνωση των πρώτων VAIO smartphones Τον επόμενο μήνα περιμένουμε την ανακοίνωση των πρώτων VAIO smartphones Reviewed by D.Pap on 8:45 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.