google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Sony: Θα διαθέσει μερικές limited εκδόσεις των Xperia συσκευών της - Techland.gr

Ads

Sony: Θα διαθέσει μερικές limited εκδόσεις των Xperia συσκευών της

Τη σφραγίδα τριών διάσημων σχεδιαστών φέρνουν οι νέες συλλεκτικές limited editions των μεγάλων Xperia συσκευών της Sony, καθώς όπως πολλοί κατασκευαστές, έτσι και η γνωστή ιαπωνική εταιρεία διάλεξε να κυκλοφορήσει μερικές σπάνιες εκδόσεις για.. τα Xperia Z3, Xperia Z3 Compact και Z3 Tablet Compact και βασική πηγή έμπνευσης των σχεδιαστών ήταν η αρχιτεκτονική δόμηση και τα αξιοθέατα τριών μεγάλων πόλεων, του Βερολίνου, του Τόκυο και της Βαρσοβίας.

Αναλυτικότερα, ο Vesa Tapani Sammalisto επέλεξε το όμορφο Βερολίνο για να χαράξει και να διακοσμήσει το πίσω μέρος του Ζ3 με μια γραφική αναπαράσταση με μεγάλα κτήρια της πόλης, ο Shinpei Hasegawa φαίνεται ότι επηρεασμένος από το Τόκυο αποτύπωσε στην οπίσθια πλευρά του Z3 Compact ένα τοπίο από το κέντρο της πόλης και ο Jan Feliks Kallwejt επέλεξε την Βαρσοβία για τον στολισμό του Z3 Tablet Compact.

Τα συγκεκριμένα μοντέλα θα διατεθούν αποκλειστικά στη Γερμανία και έχουν δημιουργηθεί μόλις 33 από αυτά, άρα δεν επρόκειτο για εκδόσεις ευρείας κυκλοφορίας και θα φτάσουν στα χέρια των λίγων.

Sony: Θα διαθέσει μερικές limited εκδόσεις των Xperia συσκευών της Sony: Θα διαθέσει μερικές limited εκδόσεις των Xperia συσκευών της Reviewed by D.Pap on 10:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.