google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Το Smartwatch 3 με νέα έκδοση με πιο κομψή εμφάνιση - Techland.gr

Ads

Το Smartwatch 3 με νέα έκδοση με πιο κομψή εμφάνιση

Το SmartWatch 3 της Sony έχει λίγους μόνο μήνες που κυκλοφορεί στην αγορά, αλλά τώρα η Sony ανακοινώνει ότι θα διατίθεται και σε έκδοση με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι, αποκτώντας έναν ακόμη πιο μοντέρνο χαρακτήρα και ταυτόχρονα η ιαπωνική κατασκευάστρια δίνει και μια δεύτερη επιλογή. Σε αυτήν την ανακοίνωσή της, η Sony συμπληρώνει ότι η συσκευή με το μεταλλικό καντράν και μπρασελέ από τον επόμενα μήνα θα είναι διαθέσιμο για να φορεθεί από τον καθένα.

Όπως αποδεικνύεται, εκτός από τη νέα εμφάνιση, η έκδοση με ανοξείδωτο χάλυβα δεν διαφέρει σε κανένα άλλο σημείο από την πρωτότυπη έκδοση, με εξαίρεση του ότι τώρα υποστηρίζει τις προδιαγραφές IP68 αντί του προτύπου IP58. Και λέγοντας ότι είναι ολόιδια σε specs, εννοούμε ότι και η νέα version έχει ενσωματωμένο GPS, διαθέτει transflective LCD οθόνη 1,6 ιντσών ανάλυσης 320 x 320 pixel και ενσωματώνει SoC της Qualcomm.

Μαζί παρουσιάστηκε και το SmartWatch 3 holder, που επιτρέπει στον χρήστη να παραμετροποιήσει την εμφάνιση του smartwatch της Sony, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε κοινό λουράκι των 24 χιλιοστών.
Το Smartwatch 3 με νέα έκδοση με πιο κομψή εμφάνιση Το Smartwatch 3 με νέα έκδοση με πιο κομψή εμφάνιση Reviewed by D.Pap on 11:32 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.