google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Meizu και Nokia μαζί για την κατασκευή του MX4 SUPREME - Techland.gr

Ads

Meizu και Nokia μαζί για την κατασκευή του MX4 SUPREME

Και ενώ όλοι την είχαν «ξεγραμμενη» μετά την εξαγορά του mobile τμήματός της από τη Microsoft, η φινλανδική Nokia φαίνεται πως είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. Έτσι, ξεκίνησε μια νέα πορεία αρχικά διαθέτοντας το πρώτο της tablet, Nokia N1, χωρίς Windows Phone, ενώ τώρα δηλώνει έτοιμη για νέες συνεργασίες. Αυτήν τη φορά πληροφορίες από τα κινεζικά MME αναφέρουν πως Meizu και Nokia προχωρούν σε συμφωνία για να φτιάξουν μια διεθνή έκδοση του MX4  «Supreme».

Μια τέτοια κίνηση-συνεργασία θεωρείται εξαιρετικά απίθανη, όμως η Meizu μάλλον θέλει έναν σύμμαχο για να δραστηριοποιηθεί στην παγκόσμια αγορά και απευθύνεται σε κάποιον κατασκευαστή που για χρόνια ήξερε τις απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού πέραν της Κίνας. Οι φήμες συνεχίζονται και λένε πως το νέο MX4 θα «πατήσει» στα σχεδιαστικά πρότυπα της Meizu και η Nokia θα ευθύνεται για το hardware και software, με την ανάπτυξη νέας ROM επιμέλειας των Φινλανδών. Επιπλέον, θα φέρει αισθητήρα camera της Sony ανάλυσης 20 Megapixel.

Το απαγορευτικό της Microsoft προς τη Nokia για χρήση του brand της σε smartphone ισχύει ακόμα, οπότε η νέα συσκευή αν οι πληροφορίες ισχύσουν, θα κυκλοφορήσει με το λογότυπο της Κινεζικής Meizu. Κινεζο-φινλανδικη τεχνογνωσία, ποιότητα κατασκευής και προσιτή τιμή; Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία.
Meizu και Nokia μαζί για την κατασκευή του MX4 SUPREME Meizu και Nokia μαζί για την κατασκευή του MX4 SUPREME Reviewed by D.Pap on 3:20 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.