google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ιδού το πιο οικονομικό connected phone της Microsoft! - Techland.gr

Ads

Ιδού το πιο οικονομικό connected phone της Microsoft!

Ένα Series 30+ phone που φέρνει το... Internet σε μία συσκευή 29 μόλις δολαρίων. Είναι το Nokia 215, η πιο οικονομική πρόταση της Microsoft στο χώρο των κινητών τηλεφώνων με διαδικτυακές δυνατότητες.

Η συσκευή, αν και απαιτεί τόσο λίγα χρήματα για την απόκτησή της, τρέχει εφαρμογές όπως το Facebook, o Messenger, το Twitter, το Bing Search, το MSN Weather και ο Opera Mini. Ωστόσο, έχει υποστήριξη μόνο για 2G δίκτυα, καθώς, όπως είναι προφανές, στοχεύει σε αναδυόμενες αγορές.

Όσον αφορά τα specs της, διαθέτει οθόνη QVGA 2.4 ιντσών ανάλυσης 320x240 pixels, κάμερα 0.3MPixels, ενσωματωμένο φακό, FM Radio και Mp3 player καθώς και δυνατότητα υποστήριξης Bluetooth handset ή speaker.


Σύμφωνα με την εταιρεία, προσφέρει αυτονομία 29 ημερών σε κατάσταση αναμονής (και 21 ημερών στην dual-SIM έκδοσή της που επίσης παρέχεται), όσο για την κυκλοφορία της συσκευής αναμένεται αργότερα μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους ξεκινώντας από τη Μέση Ανατολή, την Ασία αλλά και την Ευρώπη.
Ιδού το πιο οικονομικό connected phone της Microsoft! Ιδού το πιο οικονομικό connected phone της Microsoft! Reviewed by D.Pap on 8:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.