google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Βρείτε το δωρεάν antivirus που σας ταιριάζει για Windows - Techland.gr

Ads

Βρείτε το δωρεάν antivirus που σας ταιριάζει για Windows

Αναζητείτε κάποιο δωρεάν Antivirus; Το σύστημά σας είναι γεμάτο ιούς; Το πρόγραμμα προστασίας που χρησιμοποιείτε είναι παλιό; Χρειάζεστε ένα αξιοπρεπές – αλλά δωρεάν – πρόγραμμα ασφάλειας;

Κανείς δεν θέλει κακόβουλο λογισμικό στους υπολογιστές του, έτσι οι σαρωτές antivirus και antimalware είναι ένα must, αλλά ένας ποιοτικός σαρωτής δεν χρειάζεται να κοστίζει. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν μια σειρά από δωρεάν λύσεις που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα ψηφιακά σας αρχεία ασφαλή.

Παρακάτω αναφέρουμε έξι σαρωτές...
υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε τα συστήματα σας και να τα διατηρήσετε ασφαλή στο μέλλον. Υπάρχουν εργαλεία για συστήματα με Windows XP έως και Windows 8.1.


avast! 2015

Ένα προϊόν με ιστορία που πηγαίνει πίσω πάνω από ένα τέταρτο του αιώνα. Το avast! χρησιμοποιείται από περισσότερους από 220 εκατομμύρια ανθρώπους.
Το δωρεάν εργαλείο έρχεται με:
Προστασία από τους ιούς
Antimalware προστασία, και περιλαμβάνει επίσης προστασία anti-spyware και τεχνολογία anti-rootkit
Αφαιρέστε τα ενοχλητικά toolbars ή τις επεκτάσεις ενός προγράμματος περιήγησης, και αποκαταστήσετε το hijacked search browser σας.
Download

Microsoft Security Essentials

Το Microsoft Security Essentials είναι ένα δωρεάν, εύκολο στη χρήση εργαλείο ασφαλείας που βοηθά στην προστασία από ιούς, spyware και από άλλο κακόβουλο λογισμικό.


Παρέχει προστασία σε πραγματικό χρόνο και αυτόματες ενημερώσεις στο παρασκήνιο.


Download


aswMBR rootkit scanner

Τα rootkit μπορεί να είναι δύσκολο να ανιχνευθούν, αλλά το aswMBR από την avast! χρησιμοποιεί μια σειρά από έξυπνα κόλπα, όπως τη τεχνολογία virtualization, για να ξεριζώσει και να αφαιρέσει τα TDL4/3, MBRoot (Sinowal), Whistler και άλλα rootkits.


Μην ξεγελιέστε από την εμφάνιση με τη γραμμή εντολών αυτού του εργαλείου, είναι ένα πολύ ισχυρό και πολύ αποτελεσματικό εργαλείο anti-rootkit.
Download


Comodo Cleaning Essentials

Το Comodo Cleaning Essentials (CCE) είναι ένα σύνολο από ισχυρά εργαλεία ασφαλείας που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν να εντοπίζετε και να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό και ανασφαλείς διεργασίες από υπολογιστές με Windows. Σχεδιασμένο σαν μια φορητή εφαρμογή, το λογισμικό δεν απαιτεί καμία εγκατάσταση και μπορεί να εκτελεστεί απευθείας από αφαιρούμενα μέσα, όπως ένα USB.
Χαρακτηριστικά CCE:
Killswitch – ένα προηγμένο εργαλείο παρακολούθησης του συστήματος που επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν, να παρακολουθούν και να σταματήσουν δυνητικά ανασφαλείς διεργασίες που εκτελούνται σε συστήματα.
Malware scanner – πλήρως εξοπλισμένο malware scanner ικανό να ξεθάψει και να αφαιρέσει ιούς, rootkits, κρυφά αρχεία και κακόβουλα κλειδιά μητρώου που είναι κρυμμένα βαθιά μέσα σε ένα σύστημα.
Download


Malwarebytes Anti-Malware Free

Ψάχνετε για ένα κορυφαίο scanner που εντοπίζει και αφαιρεί κακόβουλο λογισμικό, όπως worms, Trojans, rootkits, rogues, spyware, και ακόμα περισσότερα, δωρεάν;
Χαρακτηριστικά δωρεάν έκδοσης:
Προστασία antimalware και antispyware
Τεχνολογία Anti-rootkit
Σύνθετη απομάκρυνση κακόβουλου λογισμικού
Download
BitDefender Antivirus Free Edition

Σκεφτείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα που η Bitdefender δεν μπορεί να αντιμετωπίσει με μία από τις εναλλακτικές της λύσεις.
Χαρακτηριστικά:
Βελτιστοποιημένο για τα Windows 8
Λειτουργία Game Mode που σταματά να σαρώνει το σύστημα ενώ παίζετε
Αυτόματη ρύθμιση, οπότε τέρμα οι χαώδεις επιλογές ελέγχου
Χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό σάρωσης και ανάλυσης συμπεριφοράς Cloud για την ανίχνευση νέων ή άγνωστων απειλών

Download
Βρείτε το δωρεάν antivirus που σας ταιριάζει για Windows Βρείτε το δωρεάν antivirus που σας ταιριάζει για Windows Reviewed by D.Pap on 4:45 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.