google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Alcatel : Παρουσίασε smart watch συμβατό με Android και iOS - Techland.gr

Ads

Alcatel : Παρουσίασε smart watch συμβατό με Android και iOS

Η αγορά των smart watches είναι ακόμα ανοιχτή σε καινούργιους «παίκτες». Τις τελευταίες μέρες άλλη μια εταιρεία φαινόταν να μπαίνει δυναμικά, η Alcatel, με τις φήμες να μιλούν εξαρχής ότι θα παρουσιάσει ένα ιδιαίτερα προσιτό wearable. Η CES 2015 υποδέχτηκε τους συμμετέχοντες και ήδη, ο ένας κατασκευαστής μετά τον άλλο, παίρνουν σειρά και κάνουν τις ανακοινώσεις τους, έτσι και η Alcatel έδωσε επίσημα τα specs και μια αναλυτική περιγραφή για το νέο της έξυπνο ρολόι.

Το smartwatch της Alcatel πρόκειται για ένα smart gadget με premium εμφάνιση, ξεχωριστή αίσθηση και έχει όλο το πακέτο, χωρίς να κοστίζει όμως μια περιουσία. Οι δημιουργοί του, καθώς και οι πρώτοι δημοσιογράφοι του χώρου που το είδαν από κοντά, πιστεύουν ότι είναι μια αρκετά καλοσχεδιασμένη συσκευή, διαφορετική από όλα τα υπόλοιπα.

Το smartwatch της Alcatel συνεργάζεται με οποιαδήποτε φορητή συσκευή που τρέχει Android 4.3 ή νεότερη έκδοση, ενώ είναι συμβατό και με το iOS 7 και πιο πρόσφατες εκδόσεις της mobile πλατφόρμας της Apple. Δεν έχει χρησιμοποιηθεί εδώ το Android Wear, αν και δεν έχουν δοθεί σαφής οδηγίες για το software της συσκευής, έγινε γνωστό ότι η Alcatel έχει προσαρμόσει ένα δικό της λειτουργικό, δηλώνοντας ότι κατάφερε να το κάνει πολύ εύχρηστο στη χρήση του συγκριτικά με άλλες προτάσεις της αγοράς.

Μέσα στο ασημένιο κυκλικό καντράν του ρολογιού έχει τοποθετηθεί μια οθόνη αφής 1,22 ιντσών με αφθονία pixels για τις διαστάσεις αυτές και από τη μεριά που ακουμπά πάνω στο χέρι, υπάρχει κρυμμένη καλά μια θύρα USB στην οποία συνδέεται ο φορτιστής της συσκευής. Το λουράκι του είναι το αντίστοιχο λαστιχένιο λουρί που έχουμε δει και στο Moto 360 και η συσκευή υποστηρίζει το πρότυπο ασύρματης σύνδεσης Bluetooth 4.0 και NFC. Από αισθητήρες, διαθέτει επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο, μετρητή υψόμετρου, αισθητήρα καταγραφής καρδιακού ρυθμού, ψηφιακή πυξίδα. Η μπαταρία του δεν ξεπερνά τα 210 mAh, ενώ διαθέτει και μηχανισμό δόνησης.

Αυτό για το οποίο πραγματικά το νέο smartwatch της Alcatel ίσως βάλει πολλούς σε σκέψεις να το προτιμήσουν είναι η τιμή του, καθώς εκτιμάται πως θα έχει πολύ χαμηλό κόστος, κοντά στα 125 ευρώ.




Alcatel : Παρουσίασε smart watch συμβατό με Android και iOS Alcatel : Παρουσίασε smart watch συμβατό με Android και iOS Reviewed by D.Pap on 9:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.