google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Sharp AQUOS Crystal X: Υψώνει τον πήχη με τα ανύπαρκτα bezel του - Techland.gr

Ads

Sharp AQUOS Crystal X: Υψώνει τον πήχη με τα ανύπαρκτα bezel του

Όλοι οι συγγραφείς θεμάτων και ειδήσεων τεχνολογικού περιεχομένου εξεπλάγησαν ευχάριστα με τη Sharp, λίγους μήνες νωρίτερα και αφορμή στάθηκε τότε η παρουσίαση του μοντέλου Sharp AQUOS Crystal, με σχεδόν ανύπαρκτα περιθώρια στο πλάι. Με διαγωνίου 5 ιντσών οθόνη και μια κομψή κατασκευή, που θα ζήλευαν πολλοί... ήταν αναμενόμενο αυτή η συσκευή να «κερδίσει» αρκετούς, αλλά το άσχημο ήταν πως την αποκλειστικότητα, όσον αφορά το ζήτημα εμπορικής του κυκλοφορίας, την είχαν μονάχα δύο δίκτυα, η αμερικανικές Sprint και Boost Mobile (φυσικά και στην Ιαπωνία κυκλοφόρησε η συσκευή), Ευρώπη δεν το είδαμε να εισάγεται επίσημα και μάλλον δεν πρόκειται να δούμε προς τα εδώ, ούτε καν και την βελτιωμένη του έκδοση, το Sharp AQUOS Crystal X. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, το AQUOS Crystal X ανακοινώθηκε στην Ιαπωνία, επιβεβαιώθηκε ότι θα διατίθεται στην εκεί τοπική αγορά και έχουν ανοίξει και οι φόρμες προ-παραγγελιών.

Ως προς το που διαφέρει το νέο μοντέλο με το Aquos Crystal πρώτης γενιάς, θα πούμε το πιο απλό, η πρώτη συσκευή λανσαρίστηκε ως μια mid-range πρόταση μεσαίων δυνατοτήτων, το νέο Crystal X της είναι κάτι παραπάνω από μια mid-range συσκευή, μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ως ένα πολύ αξιόλογο smartphone με high-end προδιαγραφές. Διαθέτει οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών με ανάλυση 1080x1920 pixel, VoLTE, Harman Kardon ηχεία, SoC Snapdragon 801 με τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2,3 GHz, 2 GB RAM, 16 GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και μπαταρία φορτίου 2.610 mAh. Στο οπίσθιο μέρος, η συσκευή διαθέτει camera με αισθητήρα 13 Megapixel με LED flash, ενώ στην εμπρόσθια πλευρά μπορούμε εύκολα να διακρίνουμε μια μικροσκοπική camera με αισθητήρα στα 1,2 Megapixel.

O όγκος δεν είναι αυτό που λέμε μείζoν πρόβλημα για τη μεταφορά του, καθώς πρόκειται για μια πιο συμπαγή συσκευή σε σχέση με άλλα μοντέλα διαφόρων κατασκευαστών όπου και εκείνα περιλαμβάνουν panel διαγωνίου 5,5 ιντσών. Για την ακρίβεια, το νέο Sharp AQUOS Crystal X διαθέτει διαστάσεις 139x73x11 χιλιοστά.

Το λειτουργικό σύστημα που επιλέχθηκε και εγκαταστάθηκε στο Aquos Crystal X είναι η έκδοση Android KitKat και θα βγει στην Ιαπωνία σε τρία χρώματα, μαύρο, λευκό ροζ-κόκκινο. Η Sharp δεν έκανε καμία αναφορά για το εάν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το νέο της smartphone σε ΗΠΑ ή σε λοιπές περιοχές του πλανήτη. Τέλος, η εταιρεία απέκρυψε και την τιμή της συσκευής, αυτό όμως είναι μια βασική λεπτομέρεια θα μαθευτεί σύντομα.
Sharp AQUOS Crystal X: Υψώνει τον πήχη με τα ανύπαρκτα bezel του Sharp AQUOS Crystal X: Υψώνει τον πήχη με τα ανύπαρκτα bezel του Reviewed by D.Pap on 10:02 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.