google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Meizu MX4 Pro: Κάνει επίδειξη ισχύος στις πρώτες του δοκιμές - Techland.gr

Ads

Meizu MX4 Pro: Κάνει επίδειξη ισχύος στις πρώτες του δοκιμές

Το Meizu MX4 Pro είναι το «διαμάντι» της κινεζικής εταιρείας όσον αφορά την κατηγορία των high-end συσκευών της και ενώ η συσκευή ακόμα δεν έφτασε στα ράφια πολλών καταστημάτων, δειλά-δειλά κάποιοι έτυχε, από πολύ νωρίς, να το δοκιμάσουν και τώρα μοιράζονται τις εντυπώσεις και τις εμπειρίες τους μαζί τους υπόλοιπους χρήστες του πλανήτη. Μένοντας στο σχολιασμό της συσκευής, οι άνθρωποι που το επεξεργάστηκαν και πέρασαν μαζί του λίγες ώρες, λένε πως η Meizu το έχει τελειοποιήσει πολύ, το έχει διακοσμήσει με μεταλλικά στοιχεία, εξαιρετικά στενά bezel και με μια πολύ κομψή οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών και το αισθητικό αποτέλεσμα λένε ότι δικαιώνει τις προσδοκίες τους. Ισχυρίζονται πως το MX4 Pro προσφέρει και μια ανώτερη ηχητική απόλαυση, καθώς διαθέτει από τους καλύτερους ψηφιακούς ενισχυτές ήχου και από ότι λένε, με ένα ζευγάρι ακουστικών υψηλής ποιότητας, το ηχητικό αποτέλεσμα ανταποκρίνεται στα υψηλά κριτήρια που μπορεί να θέσει ο audiophile χρήστης.

Τα παιδιά που το κράτησαν έψαξαν τα τρωτά του σημεία αλλά υποστηρίζουν ότι δεν βρήκα κάτι, ακόμη και η φωτογραφική του μηχανή με αισθητήρα ανάλυσης 20 Megapixel της Sony με διάφραγμα φακού f/2,2, αποδίδει εξαιρετικά όσον αφορά τις λήψεις και την ποιότητά τους.

Άλλο ένα στοιχείο που αρέσει και συγκαταλέγεται μεταξύ των θετικών του δυνατοτήτων, είναι το νέο scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων «mTouch» που λειτουργεί με τρόπο παρόμοιο με εκείνο του iPhone - απλώς αγγίξτε το και το τηλέφωνό σας ξεκλειδώνει. Ο αναγνώστης αυτός των δακτυλικών αποτυπωμάτων, αποτελείται από ένα ξεχωριστό στρώμα με διαφορετικό υλικό κατασκευής από το υπόλοιπο σώμα της συσκευής και αυτό σύμφωνα με την Meizu οφείλεται στο ότι ήθελε να αυξήσει το επίπεδο ασφαλείας.

Η οθόνη του είναι αρκετά «καθαρή», με φωτεινά και ζωηρά χρώματα, πολύ καλές γωνίες θέασης, γενικά υψηλής ευκρίνειας και οι μετρήσεις έδειξαν πως ίσως η Quad HD των 5,5 ιντσών που «φιλοξενείται» στο MX4 Pro να έχει μονίμως μια αισθητά γαλαζωπή απόχρωση που να οφείλεται σε θέμα υπερθέρμανσης, αλλά μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μια μονάδα προ-παραγωγής, έτσι τα τελικά αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν.

Τέλος, την συσκευή την τεστάρισαν στα δημοφιλέστερα λογισμικά benchmarks και το SoC Exynos Οcta 5430 με τέσσερις Cortex-A15 πυρήνες χρονισμένους στα 2 GHz και τέσσερις Cortex-A7 χρονισμένους στα 1,5 GHz , αποδίδει εξίσου καλά όσο το SoC Qualcomm Snapdragon 805.
Meizu MX4 Pro: Κάνει επίδειξη ισχύος στις πρώτες του δοκιμές Meizu MX4 Pro: Κάνει επίδειξη ισχύος στις πρώτες του δοκιμές Reviewed by D.Pap on 5:22 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.